Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Θεωρούσαμε κεκτημένη την ελευθερία μας, αλλά μια μέρα...»

Και το μήνυμα που έστειλε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Θεωρούσαμε κεκτημένη την ελευθερία μας, αλλά μια μέρα...»

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου με το μήνυμα της στο Instagram.«Θεωρούσαμε κεκτημένη την ελευθερία μας, αλλά μια μέρα επισκέφτηκε τον πλανήτη ένας ιός, που μας έφερε αντιμέτωπους με ότι θεωρούσαμε δεδομένο» έγραψε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Το συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε η Μελίνα Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, ωστόσο έστελνε και ένα πολύ ηχηρό και σημαντικό μήνυμα στην ανάρτηση της για όλα αυτά που ζούμε.

«Στιγμες ανεμελες ...στιγμες δεδομενες..στιγμες ξεγνοιασιας....θεωρουσαμε πολυ απλα οτι η ελευθερια μας ειναι κεκτημενη αλλωστε παλεψαν οι προγονοι μας γι αυτην ...και μια ηλιολουστη μερα επισκεφτηκε τον πλανητη ενας ιος ,ενας ιος που μας εφερε αντιμετωπους με οτι θεωρουσαμε δεδομενο ,μενοντας σπιτι προστατευουμε τον εαυτο μας και τους ανθρωπους που αγαπαμε ,βρισκουμε τον εαυτο μας που τον ειχαμε προγραμματισει στην καθημερινοτητα να ανταπεξερχεται ωραια και ικανα ,αν το παρουμε απο την καλη του μερια ειναι και μια ευκαιρια να καθαρισουμε την ηρα απο το σταρι εμεις και μονο εμεις μεσα μας ...μενουμε σπιτι και μενουμε προστατευμενοι ...δυναμη και αγαπη σε ολους .... #stayhome #staystrong #staysafe #staysafeeveryone» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: