Σε προσφορά το silky πουκάμισο της Ελένης Μενεγάκη - Μην την χάσεις

Είναι πραγματικά απίστευτο

Σε προσφορά το silky πουκάμισο της Ελένης Μενεγάκη - Μην την χάσεις

Εμείς ερωτευτήκαμε το silky πουκάμισο που φόρεσε σε μια από τις εκπομπές της η Ελένη Μενεγάκη και δεν γινόταν να μην ψάξουμε να το βρούμε την τιμή του. Όπως ανακαλύψαμε βρίσκεται σε προσφορά την οποία και δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv, στα τόσα χρόνια καριέρας της, γνωρίζει τι ταιριάζει με τα χρώματα της, ενώ ξέρει και πως αναδείξει την σιλουέτα της με εξαιρετικό τρόπο. Καθημερινά και στην εκπομπή της, επιλέγει ρούχα που την φωτίζουν και πηγαίνουν με τα χαρακτηριστικά της. Κυρίως επιλέγει τις φωτεινές αποχρώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη, θέλει κάθε ώρα τις ημέρας να είναι στιλάτη και περιποιημένη, και το έχει καταφέρει, αφού κάθε φορά τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στις εξωτερικές της δουλειές και έχουμε «τρελαθεί» με τα looks που πραγματοποιεί.

Ένα από αυτά τα looks της λοιπόν ήταν όταν φόρεσε ένα top και εμείς βρήκαμε πόσο κοστίζει. Είναι απλό και κατάλληλο για την εποχή καθώς ούτε κοντομάνικο μπορείς πλέον να φορέσεις, αλλά ούτε και τα βαριά και ζεστά ρούχα τα οποία τα έχουμε αφήσει πίσω στον χειμώνα.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο προσεκτική στα ρούχα που φοράει αλλά και με τα αξεσουάρ που φοράει, όπως και με τα παπούτσια. Θέλει να φοράει γόβες ή μπότες ανάλογα με τους συνδυασμούς που κάνει και να είναι άνετα αλλά και τα κατάλληλη κοσμήματα.

Το silky πουκάμισο της

Σε μια από τις εκπομπές της είδαμε να φοράει ένα απίστευτο silky πουκάμισο που είναι πολύ σικάτο και μοιάζει με αριστοκρατικό. Θα το βρεις στην εταιρία, sᴇᴋᴏɪᴀ ʙᴏᴜᴛɪǫᴜᴇ και γνωρίζουμε και πόσο κοστίζει για να το κάνεις δικό σου και να το βάλεις στην προσωπική συλλογή ρούχων σου.

Κοστίζει 92€, ωστόσο να κάνει την αγορά σου με τον κωδικό που δεις στην ανάρτηση έχεις 15% έκπτωση.