Σε έκπτωση το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη! Τρέξτε να προλάβετε αυτή την προσφορά

Κοντεύουν να αδειάσουν οι αποθήκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε έκπτωση το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη! Τρέξτε να προλάβετε αυτή την προσφορά

Αν προλάβετε αυτή την προσφορά που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες θα είστε πολύ τυχερές! Πρόκειται για το αγαπημένο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη την καλοκαιρινή σεζόν που βρίσκεται τώρα σε έκπτωση κι ότι σωματότυπο κι αν έχεις είναι σίγουρο πως μπορείς να το φορέσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη σε κάθε της έξοδο μαγνητίζει τα βλέμματα. Προσφάτως ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, στην πρώτη της μέρα στο σχολείο κι εκτός από τα φιλιά και της αγκαλιές τους - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα - τις εντυπώσεις έκλεψε και το φόρεμα που επέλεξε γι αυτή την ημέρα η Ελένη.

Αυτό είναι το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που βρίσκεται σε έκπτωση

Αναφερόμαστε σε ένα υπέροχο μίντι, μπεζ φόρεμα με ζωνάκι στην μέση. Κάτω από την μέση αρχίζει να ανοίγει κι αυτά τα φορέματα είναι αποδεδειγμένο πως κρύβουν τα παραπανίσια κιλά, αν υπάρχουν, και τονίζουν γενικά το γυναικείο κορμί.

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη σε προσφορά

Το φόρεμα αυτό μπορείτε να το βρείτε στα Access Fashion από 116 ευρώ τώρα μόνο 129 €.

Η Ελένη το συνδύασε όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία με σανδάλια. Φοριέται και με sneakers για τις πιο... casual της παρέας!

Σε προσφορά το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη - Έχουν απομείνει λίγα κομμάτια

Σε προσφορά πρόκειται να βρεις αν προλάβεις το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη. Το είχε φορέσει σε εκπομπή της και είχε προκαλέσει φρενίτιδα, αφού ήταν άκρως ρομαντικό και αέρινο. Πλέον ωστόσο, έχουν απομείνει λίγα κομμάτια.

Πρόκειται για το φόρεμα από την εταιρία Little mistress. Μάλιστα, βρίσκεται σε προσφορά όπως είδαμε στη διαδικτυακή τους σε σελίδα και έχουν απομείνει μόνο λίγα κομμάτια. Πλέον μπορείς να το βρεις με 124 ευρώ.

LITTLE MISTRESS ALICE NAVY 3/4 SLEEVE CROCHET TOP MIDI DRESS WITH PLEATED SKIRT

Ελένης Μενεγάκη εκπομπή φόρεμα