Ιωάννα Μαλέσκου: Την «τσάκωσαν» με το πιο αγαπημένο παντελόνι των Zara που κάνει "χαμό"

Ξεπουλάει σαν «τρελό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Την «τσάκωσαν» με το πιο αγαπημένο παντελόνι των Zara που κάνει

Στα Μελίσσια «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τράβηξε όλες τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ το παντελόνι που φορούσε έδειχνε άκρως εντυπωσιακά τα πόδια της. Ολόιδιο θα βρεις λοιπόν στα Zara και κάνει "χαμό" σε πωλήσεις.

Φέτος η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση με τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, όπως φαίνεται έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στην Αθήνα, με τον... χάρτη στο χέρι και με τον πλοηγό του αυτοκινήτου να προσπαθεί να μάθει την πόλη, ενώ ολοκλήρωσε και την επίπλωση του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Ο φωτογραφικός φακός του You την εντόπισε μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, σε μια από τις βόλτες της στην περιοχή, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει κάποια ψώνια σε διάφορα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε για την εμφάνιση της να φορέσει τζιν μαύρο παντελόνι, με ένα λευκό τοπάκι και πλατφόρμες. Παρόμοια θα βρεις στα Zara με €17,95 και €25,95 αντίστοιχα. Η τσάντα της είναι Guess και κοστίζει 135€. Η απάντηση όλο νόημα της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το παντελόνι Zara που φόρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου παντελόνι Zara

Ιωάννα Μαλέσκου: Κομψή μέσα στο μαύρο στενό της φόρεμα

Η άφιξή της Ιωάννας Μαλέσκου από την Κρήτη για τα τηλεοπτικά πλατό του ΣΚΑΙ έχει συζητηθεί ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φετινή πρεμιέρα. Η Ιωάννα μας έχει αποδείξει πως έχει εξαιρετικό στυλ, αυτή τη φορά την πετύχαμε σε μια safe επιλογή, μαύρο στενό φόρεμα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «πρωτάκια» της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε και δε θα μπορούσε παρά να δηλώνει το «παρών» σε κοινωνικές εκδηλώσεις και παραστάσεις λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε τη θεατρική υπερπαραγωγή «Όμορφη Πόλη» προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη. Δείτε ακόμα μια στυλάτη εμφάνιση της!

Για την περίσταση, προτίμησε να ποντάρει στην «ασφάλεια» του total black, επιλέγοντας ένα κλασσικό μαύρο midi, pencil φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Φυσικά δεν ξέχασε να φορέσει και την απαραίτητη μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού.Ιωάννα Μαλέσκου μαύρο φόρεμα κομψη

Μέχρι στιγμής, η δημοφιλής παρουσιάστρια δείχνει να έχει αδυναμία στο office look, όπως επίσης και σε πιο «αυστηρές», preppy εμφανίσεις, αποφεύγοντας το στοιχείο της υπερβολής σε ντύσιμο και μακιγιάζ. Ιωάννα Μαλέσκου μαύρο φόρεμα

Στο πλευρό της, βρέθηκε ο φίλος και συνεργάτης της από το Love It, Μάνος Μαγιάτης.

Ιωάννα Μαλέσκου