Έχει «τρελάνει» όλες τις γυναίκες το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Είναι θηλυκό και πολύ αισθησιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει «τρελάνει» όλες τις γυναίκες το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ξέρει τι σημαίνει μόδα και στο Πρωινό φοράει ρούχα που είναι τελευταία λέξη των trends. Κυρίως επιλέγει κομμάτια από την αγαπημένη αλυσίδα ρούχων, BSB. Χθες, φόρεσε ένα φόρεμα, το οποίο θέλουν όλες οι γυναίκες, καθώς είναι πολύ θηλυκό.

Γνωρίζει πολύ καλά τόσο η ίδια, όσο και ο στιλίστας της, τι της ταιριάζει τόσο με τα χρώματα της, όσο με την σιλουέτα της για αυτό και κάθε φορά αποσπά τα καλύτερα σχόλια από τους συνεργάτες της, αλλά και από τις διαδικτυακές της φίλες, αφού καθημερινά μοιράζεται τις εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με σούρεw και λεοπάρ τύπωμα. Είχε διαφάνεια στα μανίκια και εσωτερική φόδρα και είναι σε κανονική γραμμή.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν, θα βρεις στη συλλογή των BSB και κοστίζει 89,90 €! Δες το εδώ.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.

Ξεπουλάει σαν «τρελό» το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο λεοπάρ φόρεμα. Θα το βρεις στα BSB και ξεπουλάει σαν «τρελό» από τα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στα χρώματα της και πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις της και τα σχόλια, αλλά και τα likes «πέφτουν» σαν την βροχή.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν μάθαμε, πως το λεοπάρ μίνι φόρεμα που φόρεσε στην εκπομπή είναι από τα BSB. Ταιριάζει σε όλες κυρίως τις σιλουέτες, ενώ τονίζει το μπούστο και τα πόδια.