Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε σετ φούστα - μπλούζα στον ΑΝΤ1 που ξεπούλησε αμέσως

Εσείς θα το φορούσατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε σετ φούστα - μπλούζα στον ΑΝΤ1 που ξεπούλησε αμέσως

Ένα σετ φούστα - μπλούζα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ξεπούλησε σαν αμέσως από το κατάστημα.

Πρόκειται για ένα τοπάκι τύπου πουκάμισο σε λευκό χρώμα με σχέδια κόκκινα, με την φούστα να είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα αλλά και στιλ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σίγουρα ξέρει πολύ καλά πως να κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν επάνω της, αφού το συνολάκι που επέλεξε της ταίριαζε απίστευτα. Το συνδύασε με ροζ γόβες με κορδόνια!

Μπορείς να το βρεις στο serendipityshops.com, ωστόσο έχει... εξαντληθεί!

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει πανικό στο κανάλι με ένα απίστευτο φόρεμα που φορούσε, το οποίο είναι στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Δες όλη την εμφάνιση της που τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις εδώ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φρενίτιδα στον ΑΝΤ1 με το τζιν παντελόνι της - Βρες παρόμοιο στα Bershka

Φρενίτιδα προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που επέλεξε να φορέσει στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, σου βρήκαμε παρόμοιο στη συλλογή των καταστημάτων, Bershka.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει τόσο στα χρώματα, όσο και στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, αφού διατηρεί όπως θα δείτε σε φωτογραφία της με μαγιό αναλογίες μοντέλου.

Πολλές φορές στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Ζέτα Μακρυπούλια, αγαπάει την μόδα και φοράει τις νέες τάσεις με τον πιο τέλειο τρόπο, δίνοντας έτσι στιλιστικά tips.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για το Ρουκ Ζουκ, είδαμε να φοράει ένα απίστευτο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ τοπάκι και ροζ με κορδόνια μυτερές γόβες. Δημιούργησε την πιο hot νεανική εμφάνιση!