Με πατάς σε πατώ στα Migato - Θέλουν όλες το παπούτσι που έβαλε η Βίκυ Καγιά

Είναι ότι πιο συγκλονιστικό κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην ελληνική αγορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πατάς σε πατώ στα Migato - Θέλουν όλες το παπούτσι που έβαλε η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει μια υπερλατρεία με τα παπούτσια της εταιρείας Migato και πριν από λίγη ώρα προκάλεσε ουρές έξω από αυτά, αφού έκανε όλες τις γυναίκες να αναζητούν σαν τρελές ένα συγκεκριμένο κομμάτι που φόρεσε.

Στο instagram account του Migato δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία που δείχνει την Βίκυ Καγιά να ποζάρει με μια εξαιρετική μπορντό γόβα και μπορείς να την κάνεις κι εσύ δική σου μόνο με 59,00 ευρώ!

Βρήκαμε τα παπούτσια της Βίκυς Καγιά στο Migato

Migato παπούτσια βίκυ καγιά

Δείτε εδώ ένα πέδιλο που φόρεσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα Migato!

Παραλήρημα με την ανακοίνωση που «έσκασε» από την Βίκυ Καγιά για τα Migato

Μια ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά μέσα από το instastory της, προκάλεσε παραλήρημα σε όλες τις γυναίκες με το που «έσκασε».

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, είναι καθημερινή χρήστης των social media και πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις, επικοινωνώντας με τις διαδικτυακές της φίλες.

Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως η αγαπημένη αλυσίδα υποδημάτων, Migato, ξεκίνησε εκπτώσεις αξίας 30% σε όλα τα sneakers, ενώ 20% στην δεύτερη αγορά σου.

Η ίδια πολλές φορές έχει επιλέξει για τις εμφανίσεις της παπούτσια από την συγκεκριμένη αλυσίδα, όπως αυτά τα μποτάκια που έχουν γίνει ανάρπαστα.

Βίκυ Καγιά παπούτσια Migato