Πρεμιέρα The Black Bachelor: Πήρε φωτιά το κόκκινο χαλί - Οι καυτές εμφανίσεις Γερονικολού, Στικούδη, Ταραμπάνκο

Πιο εντυπωσιακές από ποτέ σε χριστουγεννιάτικη διάθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα The Black Bachelor: Πήρε φωτιά το κόκκινο χαλί - Οι καυτές εμφανίσεις Γερονικολού, Στικούδη, Ταραμπάνκο

Μετά τις εμφανίσεις των διάσημων κυρίων της ελληνικής showbiz στα MadWalk ήρθε η πρεμιέρα της νέας ταινίας The Black Bachelor να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Οι γιορτές πλησιάζουν και οι κυρίες της showbiz εμφανίζονται με γιορτινές δημιουργίες.

Με κατακόκκινη τουαλέτα εμφανίστηκε η απαστράπτουσα Κατερίνα Γερονικολού στην πρεμιέρα του ''The Black Bachelor''. Η εμφάνιση αυτή είναι εμπνευσμένη από το χριστουγεννιάτικο κλίμα που επικρατεί τον μήνα αυτό. Η εντυπωσιακή ηθοποιός συνδύασε την μάξι τουαλέτα με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες φιδέ στην ίδια απόχρωση και ένα λαμπερό μακιγιάζ με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly βρέθηκε στην πρεμιέρα του The Black Bachelor και απαθανάτισε τις λαμπερές κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Από την πρεμιέρα δεν έλειπε και ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης που συνδύασε άψογα το σμόκιν του με το σύνολο της παρτενέρ του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού

Οι εμφανίσεις των Celebrities

Κόκκινο επέλεξε και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέλεξε μια μαύρη μακριά κολλητή φούστα με ένα τεράστιο σκίσιμο και ένα φανταστικό σατέν τοπ. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης.

Κατερίνα Στικούδη-Κόκκινο χαλί

Σε κόκκινους υποτόνους κινήθηκε και Κάτια Ταραμπάνκο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλές κόκκινες σατέν μπότες μέσα από το μάξι μαύρο φόρεμά της με το μεγάλο σκίσιμο.

Αποστολία Ζώη -εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η Αποστολία Ζώη συνδύασε ένα κόκκινο γούνινο παλτό, προσθέτοντας μια πινελιά στο total black ντύσιμό της

Αποστολία Ζώη -εμφάνιση στο κόκκινο χαλί
.

Λίγα λόγια για την ταινία

H 4η ταινία της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών ‘’ΤΗΕ ΒΑCHELOR’’ έρχεται τον Δεκέμβριο με… τρομακτική φόρα. Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.