Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε στη μέση του δρόμου και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από τις μπότες της! Είναι από δέρμα...

Έχουμε τιμή!

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε στη μέση του δρόμου και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από τις μπότες της! Είναι από δέρμα...
COPY THE LOOK 08.12.2019 11:35

Είναι από δέρμα οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη που κανείς δεν πήρε τα μάτια του όταν έτρεχε στη μέση του δρόμου κάτω από την βροχή! Έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε την παρουσιάστρια του ALPHA στα βόρεια προάστια να έχει γίνει μούσκεμα από την βροχή για να πάει σε ζαχαροπλαστείο να πάρει γλυκά στα παιδιά της!

Εννοείται πως ακόμα και μέσα σε casual look ήταν υπέρλαμπρη και εννοείται πως μάθαμε όλες τις πληροφορίες για τις μπότες της που είναι ένα εξαιρετικό και χρήσιμο κομμάτι τώρα τον χειμώνα!

Αξίζει να επενδύσετε...

Ελένη Μενεγάκη μπότες

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η Ελένη φόρεσε μαύρες μπότες που παρόμοιες θα βρεις στα Camper με 210 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Περπατούσε στο δρόμο και της "όρμησαν" πάνω από 10 άτομα! Έβγαζαν φωτογραφίες! Αυτά είναι τα ντοκουμέντα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίθεση αγάπης που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη ενώ περπατούσε στον δρόμο! Της "όρμηξαν" πάνω από 10 άτομα κι έβγαζαν φωτογραφίες μαζί! Αυτά είναι τα ντοκουμέντα...

Η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κηφισιά με την κόρη της, Λάουρα, για να ψωνίσουν και να περάσουν κάποιες οικογενειακές στιγμές μαζί.

Ταυτόχρονα, βέβαια, με το να διαλέγει ρούχα μιλούσε και στο κινητό για να λύσει επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα.

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η κόρη της εκτός από το ότι έχει πάρει το καλούπι της μαμάς της και είναι λεπτή και μικροκαμωμένη έχει υιοθετήσει και το στιλ της.

Ελένη Μενεγάκη επίθεση

Λίγο μετά αφότου τελείωσαν τα ψώνια τους και κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο μια ομάδα παιδιών που αναγνώρισαν την παρουσιάστρια έτρεξαν κατά πάνω της για να βγάλουν selfies!

Ελένη Μενεγάκη ψώνια

Εκείνη εννοείται πάντα με το χαμόγελο τους μίλησε τους αγκάλιασε και πόζαραν όλοι μαζί!

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Λίγο μετά από αυτό το σκηνικό ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να αγοράζει γλυκά από ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της! Είχε γίνει μούσκεμα από την βροχή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μπουφάν 580 ευρώ για να πάει να αγοράσει γλυκά! Το έχουμε σε φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: «Σήκωσε» όλο το ζαχαροπλαστείο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις γλυκές της «αμαρτίες»!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr

Share