Το φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα στην παραλία - Αντίγραψε το look της με σχεδόν 65 ευρώ

Πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό και παρεό από το Mango

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Το φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα στην παραλία - Αντίγραψε το look της με σχεδόν 65 ευρώ

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τον Σάκη Τανιμανίδη με την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, την Παρασκευή 24/06/2022, μαζί με τους φίλους τους. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, όπως φαίνεται επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά το νησί των ανέμων.

Πάμε να σχολιάσουμε τι φόρεσε η όμορφη Χριστίνα Μπόμπα

Με ένα πολύ κομψό navy μπλε ολόσωμο μαγιό εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, συνδυασμένο άψογα με ένα υπέροχο λευκό μακρύ παρεό και χρυσά κοσμήματα. Πάντα εντυπωσιάζει, ακόμη και όταν δεν πρόκειται για κάποια επίσημη εμφάνιση.

Χριστίνα Μπόμπα

Εννοείται πως σου έχω μία πολύ οικονομική πρόταση για να αντιγράψεις το look της Χριστίνας, με μόλις 65,98 € αποκλειστικά από το Mango.

Πως θα αντιγράψεις το look της Χριστίνας Μπόμπας

Υπάρχει πιο ωραίος συνδυασμός από το μπλέ και το λευκό; Αυτή τη φορά έχω να σου προτείνω ένα μπλε ολόσωμο μαγιό, με λεπτομέρεια με σούρες στο στήθος μαζί με μία λευκή φούστα-παρεό, κρουαζέ, βαμβακερή, όπως βλέπεις στην φωτογραφία παρακάτω. Είναι και τα δύο κομμάτια από το Mango. Η τιμή του ολόσωμου μαγιού ανέρχεται στα 39,99 €, ενώ της φούστας-παρεό 25,99 €.

Mango μαγιό και φούστα

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για το ολόσωμο μαγιό & εδώ περισσότερες πληροφορίες για την φούστα - παρεό.

Να σου θυμίσω, επίσης, πως στο παρελθόν σου είχα προτείνει κι άλλα 5 οικονομικά ολόσωμα μαγιό (δες τα εδώ), καθώς επίσης και 5 φούστες παρεό από τις οποίες μπορείς να πάρεις έμπνευση (δες τες εδώ).