Το φόρεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο - Αντίγραψε το look της με 12,99 ευρώ

Μία ολόσωμη φόρμα από το Bershka

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Το φόρεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο - Αντίγραψε το look της με 12,99 ευρώ

Μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες celebrities είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές τις αυτήν την περίοδο και εκεί την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr το βράδυ της Κυριακής στις 26/06/2022. Όπως πάντα, ήταν πολύ στιλάτη.

Πάμε να δούμε τι φόρεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο νησί των ανέμων καλό είναι να είσαι άνετη, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί η βραδιά. Αυτό απ' ότι φαίνεται το τήρησε η Αλεξάνδρα καθώς εμφανίστηκε με ένα φλούο πράσινο set, το οποίο απαρτίζεται από crop top και άνετη φόρμα, ενώ το συνδύασε με μία πλατφόρμες και ένα καφέ τσαντάκι με λεπτομέρειες του ίδιου χρώματος με το set.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Εννοείται σου έχω βρει μία τέλεια παρόμοια ολόσωμη φόρμα, με την οποία θα κλέψεις τις εντυπώσεις όπως η Αλεξάνδρα και με μόλις 12,99 €.

Η ολόσωμη φόρμα που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Είναι από το Bershka, σε χρώμα λαχανί και κόψιμο στη μέση, έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση ότι είναι set, όπως της Αλεξάνδρας. Τρέξε να την προλάβεις, γιατί είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 12,99 €. (κωδικός: 3317/492/500)

bershka ολόσωμη φόρμα

Να σου θυμίσω όμως πως ξεκίνησαν οι εκπτώσεις αυτήν την περίοδο και σου πρότεινα και άλλα 5 hot κομμάτια από 5,99 € από το Zara (δες τα εδώ).