142 ευρώ κοστίζει το ethnic φόρεμα της Κόνι Μεταξά στο Μαιάμι - Σου βρήκαμε μία εναλλακτική με 49,99 ευρώ
Τόλμησε το και εσύ

Το νιόπαντρο ζευγάρι Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης συνέχισαν το γαμήλιο ταξίδι τους στο Miami, μετά τις Μαλδίβες. Η Κόνι είναι πάρα πολύ στιλάτη και ενεργή στα social media και ιδίως στο Instagram, στο οποίο αναρτά πολύ συχνά τα outfit της, όπως θα δεις στο post παρακάτω.
Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.
Στο Miami λοιπόν έκαναν την βόλτα τους και έβγαλαν φωτογραφίες. Η Κόνι επέλεξε ένα υπέροχο εμπριμέ φόρεμα με ethnic στοιχεία, το οποίο βασίζεται στο μαύρο και το κόκκινο. Είναι από την εταιρία Peace and Chaos και κοστίζει 142,40 €. Το συνδύασε με chunky, μαύρα, σανδάλια και μαύρη τσάντα - μπανάνα.
Δες εδώ και το ριχτό φόρεμα της, το οποίο κοστίζει 167 € και το φόρεσε επίσης στο Miami. Σου έχω δύο επιλογές με 25,99 €.
Copy her look
Σου έχω βρει μία εναλλακτική σε μπλε χρώμα, από το Marks&Spencer. Πρόκειται για ένα midi εμπριμέ φόρεμα - πουκάμισο από 100% βαμβάκι, με λευκά μοτίβα. Έχει το ίδιο μανίκι και μάκρος με αυτό της Κόνι. Κοστίζει μόνο 49,99 € (δες εδώ περισσότερες πληροφορίες).