Έχεις μεγάλο στήθος; Δες ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα που σε κολακεύουν!

Έχεις μεγάλο στήθος; Δες ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα που σε κολακεύουν!

Το μεγάλο στήθος είναι πολύ ελκυστικό στη γυναικεία σιλουέτα αλλά για πολλές είναι πρόβλημα, καθώς όσες το έχουν, δυσκολεύονται να βρουν τα κατάλληλα ρούχα που θα το κολακεύουν και δεν θα τις κάνουν να φαίνονται σαν να έχουν πάρει κιλά.


Αν λοιπόν ο σωματότυπός σας είναι αυτός που λέμε «μήλο» και έχετε αδύνατα πόδια αλλά επιπλέον πόντους, λόγω στήθους, στον κορμό σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.


1. Οι ουδέτερες αποχρώσεις στο πάνω μέρος της σιλουέτας σας είναι το κλειδί για ένα πιο ισορροπημένο ντύσιμο. Αποφύγετε τα φλοράλ και τα έντονα prints γενικά που θα τραβήξουν τα βλέμματα στο σημείο που δεν πρέπει. Αντίθετα αν επιλέξετε ένα παντελόνι ή μία φούστα που έχει κάποιο φανταχτερό μοτίβο, το αποτέλεσμα θα σας κολακεύει πολύ περισσότερο.


2. Οι ζώνες στο ύψος της μέσης, ακριβώς κάτω από το στήθος σας, θα το κάνουν να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Συνεπώς αν θέλετε να το «κρύψετε» αλλά επιμένετε να φορέσετε ζώνη, είναι προτιμότερο να την τοποθετήσετε πιο χαμηλά.


3. Οι κοντές φούστες αλλά και τα στενά παντελόνια θα πρέπει να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι, καθώς αυτό που πρέπει να αναδείξετε είναι τα αδύνατά σας πόδια. Ο τρόπος λοιπόν για να το κάνετε είναι να τα φέρετε στο προσκήνιο επιλέγοντας τα σωστά ρούχα.


4. Αν θέλετε να τονίσετε το στήθος σας ο σωστός τρόπος είναι φορώντας ένα τοπ με βαθύ -όχι πολύ αποκαλυπτικό- ντεκολτέ. Είναι λάθος να επιλέξετε βολάν ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο προσθέτει όγκο το πάνω μέρος του σώματός σας.


5. Το στράπλες δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, εκτός βέβαια και αν έχετε ιδιαίτερα αδύνατα χέρια. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως να θυμάστε πως ένα κοντομάνικο τοπ είναι προτιμότερο.


6. Τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα τέλος δείχνουν το σώμα σας πολύ ισορροπημένο. Φορέστε τα με στενά τοπ αλλά και πιο φαρδιές τουνίκ και θα διαπιστώσετε ότι το σύνολο σας κολακεύει.


instyle.gr