Τι να φορέσεις τις γιορτές για να κρύψεις τις ατέλειες σου! Ντύσου έξυπνα και κλέψε τις εντυπώσεις!

Τι να φορέσεις τις γιορτές για να κρύψεις τις ατέλειες σου! Ντύσου έξυπνα και κλέψε τις εντυπώσεις!

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που θέλεις να φορέσεις κάτι πιο επίσημο, πιο λαμπερό, πιο glamorous, αλλά χωρίς να τονίσεις τις ατέλειές σου.

Ειδικά αν έχεις βγει μόλις από μια εγκυμοσύνη και έχεις μερικά παραπάνω κιλά, θα πρέπει να σκεφτείς ακόμα περισσότερο τι θα φορέσεις στις εξόδους σου. Διαβάστε παρακάτω....

Μερικές συμβουλές και προτάσεις θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο ρούχο για τις γιορτινές σου εμφανίσεις:


Μαύρο χρώμα
Ευτυχώς είναι χειμώνας και το μαύρο χρώμα είναι συνώνυμο της επισημότητας. Αυτό αυτομάτως σε βοηθάει, αφού το μαύρο «κόβει» και κρύβει με μεγάλη επιτυχία τις ατέλειες σου. Σίγουρα θα βρεις στη ντουλάπα σου ή στην αγορά κάτι μαύρο για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν θα κοιταχτείς στον καθρέφτη σου.
Φαρδιές γραμμές
Παλιότερα θεωρούσαμε ότι τα στενά ρούχα είναι σέξι και stylish. Πλέον η βιομηχανία της μόδας μας δίνει- ευτυχώς!- και άλλες επιλογές και φέρνει και φαρδιά κομμάτια στην πρώτη γραμμή. Έτσι μια παντελόνα ή ένα φόρεμα, θα μπορέσει να σου δώσει στιλ χωρίς να δείχνει σημεία που δε θέλεις. Μην ξεχνάς ότι οι μακριές φούστες και τα μακριά φορέματα είναι πολύ τάση αυτό το χειμώνα, γεγονός που μπορεί να σου λύσει τα χέρια.

Δείτε ακόμη: Oι ωραιότερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη τη χρονιά που πέρασε και πρέπει να τις αντιγράψεις!

Ψηλά παπούτσια
Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι παπούτσια, όπως γόβες ή ankle boots και να τα κάνεις αυτομάτως το επίκεντρο της εμφάνισής σου. Έτσι θα τραβήξεις την προσοχή από τα σημεία που σε προβληματίζουν και θα μπορέσεις να φορέσεις από πάνω κάτι που να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα χωρίς να είναι αυτό το key piece. Εκτός αυτού, τα ψηλά παπούτσια θα σε κάνουν να μοιάζεις πιο ψηλή και αδύνατη, οπότε θα σε αναδείξουν έτσι κι αλλιώς!


Ανδρόγυνο
Τα φορέματα έχουν πάψει να έχουν την αποκλειστικότητα στις βραδινές εμφανίσεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Αντίθετα, το ανδρόγυνο στιλ κυριαρχεί σε πολλές πασαρέλες, δίνοντας σε γυναίκες με ιδιαίτερη προσωπικότητα μια ακόμη επιλογή. Έτσι, αν θες να κρύψεις τα πόδια σου ή και να καλύψεις την περιφέρεια με ένα μακρύ σακάκι, έχεις βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις ένα μοναδικό look που θα σου δώσει πολύ stylish χαρακτήρα. Βρες ένα θηλυκό κοστούμι σε καλό ύφασμα ή με πιο glamorous λεπτομέρειες και συνδύασε το με ψηλές γόβες και όμορφα κοσμήματα. Θα είσαι κούκλα.

Δείτε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Μαλλιά, μακιγιάζ, αξεσουάρ
Αν έχεις φορέσει κάτι που έχεις ξαναφορέσει, αλλά νιώθεις άνετα με αυτό ή έχεις επιλέξει κάτι αδιάφορο που κρύβει όμως κοιλιά και περιφέρεια, επένδυσε αλλού. Κάνε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, ένα ιδιαίτερο χτένισμα και φόρεσε ένα λαμπερό(ακόμα και faux) κόσμημα και ισορρόπησε την εμφάνισή σου.


Τι να προσέξεις:
- Αν έχεις παραπάνω κιλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πολύ φαρδιά ρούχα είναι τα ιδανικά. Δε χρειάζεται να κολλάνε πάνω σου, ούτε όμως να χωράει μέσα ένας ακόμη άνθρωπος. Το μέτρο είναι πάντα το καλύτερο.
- Αν φορέσεις κάτι που σου λέει ο καλός σου ή η φίλη σου ότι σου πηγαίνει, όμως εσύ δεν αισθάνεσαι καλά, τότε ξέχασέ το. Μόνο αν νιώθεις εσύ καλά θα λάμπεις, αλλιώς θα προσπαθείς όλο το βράδυ να βολευτείς μέσα σε αυτό και δε θα περάσεις καλά.
- Έχε γνώση του σώματός σου. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πού υστερείς και πού όχι. Τόνισε το δυνατό σου σημείο, ακόμα και αν έχει μερικούς πόντους παραπάνω. Αν δηλαδή νιώθεις ότι οι ωραίες γάμπες σου έχουν παχύνει, θα είναι πάλι ωραίες και με ένα δεκάποντο θα βρουν ξανά την αίγλη τους.
- Μην κάνεις υπερβολές. Έτσι θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου για λάθος λόγους.