5 τρόποι για να φορέσεις τα αθλητικά σου και να έχεις στυλ όλη μέρα

5 τρόποι για να φορέσεις τα αθλητικά σου και να έχεις στυλ όλη μέρα
 

Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι sneakers και δεν ξέρεις με τι να τα συνδυάσεις; Οι ιδέες που μας προτείνουν τα supermodels είναι πιο εύκολες απ' ότι νομίζαμε.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με ρούχα που ήδη υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα σου και να έχεις ένα chic-casual αποτέλεσμα, χωρίς να σκέφτεσαι ώρες πως να το συνδιάσεις.

Δείτε ακόμη:Συνοδεύστε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις σας τώρα τις γιορτές με… “red carpet” επιλογές από τη συλλογή των βραδινών ρούχων MATIS!

Αν δεν έχεις αγοράσει ένα ζευγάρι sneakers σε διαβεβαιώνουμε οτι είναι η αγαπημένη επιλογή των supermodels.Διαλέγουν ουδέτερα χρώματα όπως λευκό ή μαύροπου ταιριάζουν με όλα.

Πάρε μία ιδέα από τους παρακάτω συνδυασμούς και δες τα αθλητικά παπούτσια με... άλλο μάτι.

Η νούμερο ένα επιλογή είναι φυσικά το τζιν. Προτίμησε να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν, ένα απλό t-shirt και ένα vintage jacket.

Δείτε ακόμη:Season Time: Μεγάλη ποικιλία ρολογιών για όλα τα γούστα! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Οι τζιν-επιλογές συνεχίζονται, αν έχεις πιο rock style. Μία σαλοπέτα είναι κομψή και ταιριάζει με κάθε είδους αθλητικό παπούτσι.

Κι όμως... τα sneakers ταιριάζουν και με πιο «επίσημα» ρούχα, όπως ένα φόρεμα ή φούστα. Αν θέλεις να νιώθεις άνετα ακόμη και το βράδυ, μην τα παραβλέψεις.

Τα supermodels αγαπούν τους χρωματικούς συνδυασμούς και για να εξισσοροπήσουν το ντύσιμό τους προτιμούν τα αθλητικά από τα ψηλοτάκουνα.

Δείτε ακόμη:Angedino: Τα καλύτερα δερμάτινα και γούνες για άντρες – γυναίκες, σε μοναδικες τιμές – Που θα τα βρείτε;

Αν πάλι φοράς μονόχρωμα σύνολα, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι πιο ιδιαίτερο όπως αυτά στην φωτογραφία.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="166066,166067,166068,166069,166070"]