Ανάσταση με... στυλ! Αυτά είναι τα 3 look για να κλέψεις την παράσταση

Ανάσταση με... στυλ! Αυτά είναι τα 3 look για να κλέψεις την παράσταση
Kάθε Ανάσταση στο χωριό ή την πόλη, βλέπεις το κλασικό λευκό κοστουμάκι (παντελόνι -σακάκι, φούστα- σακάκι) που τιμούν όλες οι κοπέλες. Απορείς, πότε θα σταματήσει αυτή η μόδα και ύστερα βλέπεις κι εκείνες που τολμούν με το κόκκινο κοστουμάκι (και πουά). Όχι καλή μου! Δεν είναι αυτά λουκ για να πεις το "Χριστός Ανέστη"! Εδώ σου έχουμε μοδάτες ιδέες.



Το φόρεμα: Η πιο εύκολη και απλή επιλογή για τη Λαμπρή. Ένα φόρεμα συνδυασμένο με χαμηλά ή πιο ψηλά γοβάκια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Τα παστέλ χρώμαστα είναι στη μόδα αλλά μπορείς να εμπιστευτείς και ένα ριγέ και ένα peplum κομμάτι. Ένα φόρεμα με διχρωμία θα τιμήσει όπως πρέπει την τάση του colour blocking ενώ πρέπει να αποφεύγουμε τα κολλητά μίνι φορέματα μέσα στην εκκλησία (πως θα φιλήσεις την εικόνα χρυσή μου) και φυσικά τα φορέματα με ανοιχτό μπούστο (δεν είμαστε στα μπουζούκια). Λατρεμένα είναι και τα αρχαιοελληνικά φορέματα σε κοραλλί απόχρωση συνδυασμένα με χρυυσά ή ασημί αξεσουάρ.



Η φούστα! Οι φούστες έχουν την τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι και αποτελούν σίγουρη επιλογή για τη Λαμπρή. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα: -Μακριά φούστα και αέρινη -Μακριά πίσω πιο κοντή μπροστά για να μην μπερδεύεις το περπάτημά σου -Peplum φούστα σε φλούο ή παστέλ αποχρώσεις για εσένα που τολμάς. -Φούστα σε γραμμή άλφα με prints (ειδικά τα floral) Πες όχι στα μινάκια! Δεν ταιριάζουν στην περίσταση!!!



Παντελόνι: Για εσένα που δεν θέλεις να δείξεις πόδια ή γάμπες, οι παντελόνες αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Αν δεν παίξεις στο κλασικό λευκό, προτίμησε παστέλ αποχρώσεις ενώ εξ' ίσου μοδάτες είναι και οι βερμούδες που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο (φαρδιές εννοείται). Φρόντισε το παντελόνι σου να είναι σωστά μονταρισμένο για να μην μπαινοβγαίνει στα ψηλοτάκουνά σου ή να μην το πατάς!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

14 μοναδικές ιδέες για να συνδυάσεις εύκολα τα αγαπημένα σου λευκά sneakers!



Έρευνα αγοράς: Αυτά είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!



6 μοναδικοί και stylish τρόποι για να συνδυάσεις κι εσύ τα αγαπημένα σου lace up κομμάτια!

TAGS