Οι άντρες απαντούν: Αυτό είναι το σύνολο που φοράτε και μας ξετρελαίνετε!

Οι άντρες απαντούν: Αυτό είναι το σύνολο που φοράτε και μας ξετρελαίνετε!

To Youweekly.gr σας το αποκαλύπτει:


Κι όμως, σύμφωνα με μια πολωνική έρευνα οι άντρες μας βρίσκουν πιο σέξι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όσο ελαφριά κι αν ντυνόμαστε το καλοκαίρι ή την άνοιξη, φαίνεται ότι δεν είναι ούτε οι μίνι φούστες ή τα σορτσάκια ούτε τα μαγιό που τους κινούν το ενδιαφέρον.

Οι επιστήμονες έδωσαν σε άντρες φωτογραφίες γυναικών για να βαθμολογήσουν ποιες βρίσκουν πιο σέξι και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Οι εθελοντές δεν προτίμησαν ούτε τις γυναίκες που φορούσαν μπικίνι, ούτε τα πορτρέτα όμορφων γυναικών, ούτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες γυναικών. Διαβάστε παρακάτω...

Soft pants: «Πέτα» τα τζιν από την ντουλάπα σου! Δες πως θα φορέσεις την νέα τάση της σεζόν!

Αντίθετα, έδωσαν υψηλότερη βαθμολογία σε γυναίκες που φορούσαν χειμερινά ρούχα, τα οποία βέβαια είχαν μια ιδιαιτερότητα: αποκάλυπταν ένα μικρό σημείο του γυναικείου σώματος!

Ξεχάστε τα κλασικά τζιν! Αυτή είναι η νέα «περίεργη» τάση στα τζιν παντελόνια που έχει ενθουσιάσει τις διασημότητες

Ένα πουλόβερ που αφήνει τον ώμο να φανεί, ένα crop top κάτω από την ζακέτα σου ή μια ζεστή μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ είναι τα πιο σέξι outfit για τους άντρες, αφού τον χειμώνα είναι σπάνιο να δουν λίγο παραπάνω… από το σώμα σου. Έτσι το εκτιμούν διπλά όταν φοράς κάτι που το αποκαλύπτει!

Το στυλιστικό λάθος της Μαίρης Συνατσάκη που όλες έχουμε κάνει