Οι αγαπημένες γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου για το φθινόπωρο

Οι αγαπημένες γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου για το φθινόπωρο
«Κανένα ρούχο δεν είναι πρόστυχο από μόνο του!»

Για την Τατιάνα το στυλ έχει τον δικό του τρόπο και το σωστό timing! Δες τις πιο εντυπωσιακές φετινές της εμφανίσεις και μάθε από τη στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου γιατί είναι από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες σήμερα! διαβάστε παρακάτω...



Το Youweekly.gr βρήκε και σας παρουσιάζει τις αγαπημένες γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου που φορά το φθινόπωρο και είναι όλες σε nude αποχρώσεις.

Από τις τάσεις της φετινής σεζόν η Τατιάνα θα κρατήσει φέτος την εμμονή των σχεδιαστών με τα γλυκά παστέλ, αφού η παλέτα του εκρού και του ροζ ταιριάζει με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Κυρίαρχο ρόλο εδώ έχουν οι θηλυκές ψηλοτάκουνες γόβες της σε παρόμοιους τόνους!



Sweet pink. Η Tατιάνα με total ροζ σύνολο (παρόμοια τοπ και παντελόνι θα βρεις στα matis με €52,90 και €64 αντίστοιχα).



Με baby pink μπλέιζερ, λευκό παντελόνι (παρόμοιο θα βρεις στα Zara με €29,95), τσάντα Chanel και γόβες Christian Louboutin (€545).



Με τοπ και pencil φούστα σε midi μήκος (παρόμοια θα βρεις στη σειρά Makis Tselios Y.W. με €18 και €33,80 αντίστοιχα, στα Kattis Fashion) με φόντο μια παλιά σιδερένια πόρτα. Τα backrounds στο Ιnstagram της Τατιάνας είναι πολύ εντυπωσιακά…

Διαβάστε ακόμη Youweekly.gr:

Έγκυος με στυλ! Η Βίκυ Καγιά μας ανοίγει την ντουλάπα της στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο κρύος καιρός και το αγαπημένο της μπουφάν!

Ερωτευτήκαμε τα booties της Σκορδά!