Fluffy sandals: Τα παιχνιδιάρικα σανδάλια που θα φορεθούν την άνοιξη -Τα είδαμε από τα H&M μέχρι την Prada

Fluffy sandals: Τα παιχνιδιάρικα σανδάλια που θα φορεθούν την άνοιξη -Τα είδαμε από τα H&M μέχρι την Prada

Ο fashion κόσμος είναι γεμάτος ανατροπές.

Οι κανόνες ανατρέπονται και νέες τάσεις έρχονται για να αλλάζουν τα δεδομένα. Το 2018 είναι μια χρονιά που από νωρίς έδειξε ότι θα είναι γεμάτη στιλιστικές εκπλήξεις που θα ταράξουν τα νερά της βιομηχανίας της μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσεις το sporty glam look από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η fashion editor του Youweekly.gr προτείνει...

Είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν, τα fluffy sandals είναι τάση αυτή τη σεζόν και μεγάλοι οίκοι την έχουν αγκαλιάσει.

Αυτά τα σανδάλια έχουν προσωπικότητα, απλά γιατί δεν μοιάζουν με άλλα. Εκκεντρικά ναι, αδιάφορα όχι. Τα βλέπαμε σε street style εμφανίσεις ήδη από την προηγούμενη σεζόν.

Να συνδυάζονται με φορέματα, με σακάκι και cigarette παντελόνι ή τζιν, με τοπ και μίντι φούστες. Gigi Hadid, Rihanna, Kim Kardashian είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν υιοθετήσει την τάση.

Μεγάλοι οίκοι όπως Prada, Miu Miu, Valentino, Givenchy, Chloe και Dolce & Gabbana (αλλά και τα H&M) δίνουν τη δική τους διάσταση σε αυτά τα παπούτσια που θα βλέπουμε συνεχώς την άνοιξη.

Δείτε ακόμη: Κλέψε τις εντυπώσεις με το glam πανωφόρι σου! Πώς να το συνδυάσεις σωστά για να μην δείχνεις κιτς!

Κακά τα ψέματα. Αν αγαπάς την άνεση και την σταθερότητα στο βάδισμά σου, τα fluffy sandals σου τις εγγυώνται. Μπορεί να φαντάζουν πολύ εκκεντρικά για να τα τολμήσεις, αλλά δεν παύουν να αποτελούν πρόταση.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018, τα παπούτσια θα έχουν μικρές fashion λεπτομέρειες που θα σπάνε τη μονοτονία τους.

Πηγή: bovary.gr