Shop it! Σου βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια από τα H&M με λιγότερο από 15€! Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου...

Shop it! Σου βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια από τα H&M με λιγότερο από 15€! Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου...

Κορίτσια ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας! Σας προτείνουμε τα παρακάτω σύνολα τα οποία είναι κάτω από 15 Ευρώ.

Πάντα μπορείς να βρεις τρόπους να εντυπωσιάσεις με μικρά αξεσουάρ που μπορείς να προσθέσεις σε ένα σύνολο ή να τα συνδυάσεις σε ένα basic κομμάτι "ντύνοντας" με φουλάρια ή με έντονα μεταλλικά ροκ κοσμήματα. Διαβάστε παρακάτω...

Το Φλοράλ δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και με αυτή την οικονομική επιλογή, ακολουθείς την τάση κατά γράμμα!

Δείτε ακόμη:Βελούδο: Η..."δύσκολη" επιλογή που αν φορέσεις σωστά θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα! Δες πως...

Είτε διαλέξεις τουνίκ είτε φόρεμα, φρόντισε το πατρόν να έχει έντονες αντιθέσεις και τόλμησε το με ένα δερμάτινο τζάκετ που θα απογειώσει το στυλ σου!

Τα παντελόνια με το λάστιχο στη μέση είναι ό τι πιο άνετο έχετε βάλει ποτέ! Φοριέται όλες τις ώρες και είναι τόσο κλασσικό που δεν θα βγει ποτέ από τη ντουλάπα σου.

Δείτε ακόμη:Πώς να φορέσεις το bomber jacket σου για all day looks! Η fashion editor του Youweekly.gr σου δείχνει τον τρόπο!

Η τελευταία πρόταση μας, είναι ένα μάυρο φόρεμα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα! Έχει ρομαντικη διάθεση, είναι κοντό όσο πρέπει, θα σε "ξελασπώσει" από τις δύσκολες καταστάσεις....και το κυριότερο κάνει μόλις 14.99 Ευρώ.

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Η&Μ!