Summer denim: Πως να φορέσεις το πιο hot trend του καλοκαιριού που έρχεται!

Summer denim: Πως να φορέσεις το πιο hot trend του καλοκαιριού που έρχεται!

Ένα jean κομμάτι δύσκολα το αποχωρίζεσαι ακόμα και σε πιο ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Φρόντισε να δείξεις αρκετό δέρμα είτε επιλέξεις παντελόνι, σορτς ή φόρεμα.

A χ, αυτό το jean, που δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα χειμώνα-καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω...

Που μονίμως ψάχνεις κάτι άλλο να βάλεις και πάντα καταλήγεις σε αυτό. Που φορώντας το νιώθεις όμορφη και ασφαλής, αφού είσαι πάντα καλοντυμένη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι παντελόνι, σορτς, φούστα ή φόρεμα, δεν έχει καμία σημασία…

«Τζιν να ’ναι κι ό,τι να ’ναι», που με την πρόσθεση (ή αφαίρεση) μερικών στρατηγικά διαλεγμένων στυλιστικών κόλπων θα το κάνεις σούπερ καλοκαιρινό και ευκολοφόρετο. Αποτελεί τη βάση για πολλά υπέροχα outfits του street style αλλά και στην πασαρέλα πάντα θα βλέπουμε ένα jean κομμάτι να πρωταγωνιστεί. O Tommy Hilfiger κάνει το παντελόνι του καλοκαιριού πιο παιχνιδιάρικο βάζοντας patches παντού, ενώ το Υ/Project τού ενσωματώνει… ζαρτιέρες, πηγαίνοντας το sexy αρκετά βήματα παραπέρα!

Δείτε ακόμη: Φουλ του χρώματος: Κάνε τα απόλυτα total looks για την φετινή Άνοιξη!

Όσο για τη θηλυκή πλευρά του εαυτού μας, η Carolina Herrera την βγάζει εύκολα προς τα έξω με ένα jean φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο. Όπως και να είναι, τα denim ρούχα –όπως κατάλαβες– δεν θα τα βάλεις στο πατάρι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Fashion tip: Μια εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε έναν γάμο ή βάφτιση. Φόρεσέ την με ψηλοτάκουνα, αφήνοντας λίγο ανοιχτό το ντεκολτέ, που θα αναδειχτεί με ένα λιτό τσόκερ στο λαιμό σου.

TAGS