Casual smart look: Φόρεσε το κουστούμι σου αλλιώς. Πως να υιοθετήσεις την τάση της σεζόν χωρίς να δείχνεις αυστηρή!

Casual smart look: Φόρεσε το κουστούμι σου αλλιώς. Πως να υιοθετήσεις την τάση της σεζόν χωρίς να δείχνεις αυστηρή!

Θέλεις να βάλεις μια πινελιά χρώματος στο look σου; Ξέχνα το και βάλε το αγαπημένο σου από την κορυφή ως τα νύχια! Δες πώς…

Από τη Λίτσα Αναστασάκη Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θεωνά- Παπαδημητρίου: Φόρεσαν το πιο hot spring item της φετινής χρονιάς! Ποια το έβαλε καλύτερα;

1 WHY IT WORKS Ανησυχείς πως εάν φορέσεις από πάνω ως κάτω ένα χρώμα θα δείχνεις λίγο σαν… καρτούν; Σου υπόσχομαι πως δεν ισχύει. Οι σχεδιαστές φέτος γέμισαν τις πασαρέλες με μονοχρωμίες head-to-toe και δεν κάνουν λάθος. Πρόσεξε τα υφάσματα που θα επιλέξεις, αφού μόνο έτσι θα πετύχεις το chic αποτέλεσμα που επιθυμείς.

2 COLOR PLAY Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τις σκούρες αποχρώσεις, δοκίμασε ένα σύνολο σε blue-black ή μελιτζανί. Κάνε, όμως, ένα πείραμα και τόλμησε να βάλεις κόκκινο ή φούξια. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου!

3 FOCUS ON TEXTURE Δεν είναι τυχαίο που το ύφασμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς θα φαίνεται ένα ρούχο πάνω μας, αφού αναβαθμίζει αυτόματα τις επιλογές μας. Αν διαλέξεις ένα κοστούμι, για παράδειγμα, προτίμησε ένα λεπτό μάλλινο ή αργότερα ένα καλό λινό, επενδύοντας σε κομμάτια που θα φορέσεις, κάνοντας πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Δείτε ακόμη: 4+1 hot αποχρώσεις για την φετινή Άνοιξη! Τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν στα μαγαζιά!

4 ADD ACCESSORIES Απόφυγε να κρατήσεις μια τσάντα στην ίδια απόχρωση με το σύνολο γιατί θα γίνει το look σου εντελώς αδιάφορο. Αν θέλεις η εμφάνισή σου να… μιλάει, προτίμησε μία με prints σε παρόμοιο τόνο ή ακόμα καλύτερα πρόσθεσε ένα αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα, όπως, για παράδειγμα, μια φούντα που είναι must. Πιο chic δεν γίνεται!

5 YOUR SHOES SPEAK LOUD Στην επιλογή των παπουτσιών σημασία παίζει το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου. Για ένα casual look ταίριαξε το κοστούμι σου με ένα ζευγάρι sneakers σε λευκή απόχρωση ή με ένα ζευγάρι nude γόβες για μια πιο formal έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μπορείς και εδώ να ακολουθήσεις τον δρόμο της μονοχρωμίας, αρκεί να δείξεις λίγο δέρμα παραπάνω.

TAGS