Puffer Jacket: Η cool τάση για την φετινή Άνοιξη! Πως θα το φορέσεις....

Puffer Jacket: Η cool τάση για την φετινή Άνοιξη! Πως θα το φορέσεις....

Τι κι αν κάποτε «χλευάστηκε» ως ο «Michelin Man» της μόδας και έμεινε κρυμμένο στα βάθη της ντουλάπας μας; Τι κι αν «γκρινιάζαμε» στη μαμά μας που μας αγόραζε αυτά τα «φουσκωτά» (και καθόλου κομψά τότε στα μάτια μας) μπουφάν, που μεσουρανούσαν στα 90s; Μάλλον ήταν πολύ μπροστά, αφού φτάσαμε στο 2016 για να γίνει το puffa jacket το trend της σεζόν.

Οίκοι όπως οι Alexander McQueen, Ιsa Arfen, Marques Almeida και Stella MacCartney κάνουν το jacket αυτό το «αστέρι» του athleisure look, που αναδεικνύεται ιδανικά με skinny παντελόνια. Αν πάλι θέλεις πιο edgy ύφος στο look σου θα το συνδυάσεις με μια midi φούστα και ένα ζευγάρι ankle boots, ενώ για πιο θηλυκή εμφάνιση βάλε μια ζώνη στη μέση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Fashion police! Τα χειρότερα παπούτσια που περπάτησαν στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας!

Είναι άνετο, ζεστό και στυλάτο και θα το φορέσεις όλες τις ώρες σαν ένα… ακόμα σακάκι. Ξέφυγε από την αθλητική εκδοχή του και κάνε το look σου λίγο πιο θηλυκό με ένα skinny μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Δείτε ακόμη: Οι μπότες UGG τώρα και ψηλοτάκουνες! Εσείς θα τις φορούσατε;

Did you know? Ο Eddie Bauer «εφηύρε» το puffer jacket το 1936. Το ονόμασε «Skyliner» και ήταν ένα ζεστό μπουφάν με πουπουλένια επένδυση και καπιτο νέ ύφασμα στο εξωτερικό του. Aπό τότε μέχρι σήμερα μεταμορφώθηκε αρκετές φορές από τους designers, αποκτώντας στον πλανήτη της μόδας τη θέση που του αξίζει.