Kάνε τη ζώνη σου fashion item και μεταμόρφωσε το λουκ σου!

Kάνε τη ζώνη σου fashion item και μεταμόρφωσε το λουκ σου!

Δένουν καλά την… σχέση σου με τη μόδα και… συγκρατούν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Οι ζώνες μπαίνουν πάνω σε φορέματα, σακάκια και παλτό και μεταμορφώνουν το look σου. Αρκεί να κάνεις το σωστό… δέσιμο!

Τον 19ο αιώνα οι γυναίκες έσφιγγαν τους κορσέδες για να λεπτύνουν τη μέση τους –και λιποθυμούσαν πολλές φορές– ενώ η ζώνη σε όλες τις μορφές και τα μεγέθη της πρωταγωνίστησε στη μόδα ανά τους αιώνες, βάζοντας τη δική της πινελιά σε κάθε look. Διαβάστε παρακάτω...

Στα catwalks έκανε δυναμικό comeback το 2014 όταν ο Nicolas Ghesquiére, στο ντεμπούτο του ως creative director της Luis Vuitton, στόλισε σχεδόν κάθε ρούχο με μεγάλες ζώνες με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Αναβάθμισε το λουκ σου με χρυσά κοσμήματα! Η προσιτή πολυτέλεια που αξίζει σε κάθε γυναίκα!

Όταν ανέλαβε ο Alessandro Michele στον Gucci το 2015 επανέφερε το σήμα-κατατεθέν του Οίκου, τη ριγέ ζώνη με το λογότυπο του brand. Από τότε είδαμε κορσέδες-ζώνες από την Prada, ζώνες που παραπέμπουν σε πολεμιστές από τον Balmain, την belt bag από τη Céline και πολύ φαρδιές ζώνες από τον Saint Laurent. Από τα ελάχιστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που απογειώνουν ένα στυλ, το κάνουν πιο εκκεντρικό ή πιο παιχνιδιάρικο, η ζώνη ταιριάζει από το office look μέχρι τα αγαπημένα σου βραδινά φορέματα και –το κυριότερο– κολακεύει όλους τους σωματότυπους αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα. Θα τη φορέσεις με πολλούς τρόπους αρκεί να έχεις φαντασία – που έχεις!