Ο απόλυτος οδηγός για το φετινό καλοκαίρι! Πως θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου!

Ο απόλυτος οδηγός για το φετινό καλοκαίρι! Πως θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για το «τέλειο μαγιό».

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει την φράση: «Με τονίζει αυτό το μαγιό», κάνοντας τους υπολοίπους να μας κοιτάζουν απορημένοι, αφού είναι μαγιό και δεν μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι. Διαβάστε παρακάτω…

Η εμφάνιση μας στην παραλία ,καλώς εχόντων των πραγμάτων, δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία. Άρα, είναι πολύ λογικό να φανούν κάποιες ατέλειες μας- που έχουν και αυτές την γοητεία τους- αλλά όταν κοιταχτούμε με το μαγιό στο δοκιμαστήριο, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δούμε.

Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γράφει: Το απόλυτο φόρεμα για τα πιο κομψά alll day looks... εγκυμοσύνης!

Το Youweekly.gr, είναι εδώ για να σε βοηθήσει να επιλέξεις την ιδανική επιλογή, ανάλογα με τον σωματότυπο σου.

Monokini (Ολόσωμο)

Είναι η πιο παρεξηγημένη επιλογή, καθώς ενδείκνυται για σωματότυπο μπανάνα και μήλο. Καλύπτει όλο το πάνω μέρος τους σώματος και τονίζει την κοιλίτσα, ενώ αναδεικνύει τους μηρούς και τα πόδια.

Bikini

H επικρατέστερη επιλογή είναι αυτή του Brazilian, που αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας! Σωματότυποι, κλεψύθρα, μήλο και αχλάδι είναι οι καταλληλότερες για αυτή την επιλογή.

! Προσοχή όμως, γιατί το μπούστο είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και δεν πρέπει να είναι παραμελημένο. Αν είστε από τις τυχερές, τότε τόσο το τρίγωνο, όσο και strapless , αναδεικνύουν την θηλυκή σας πλευρά. Σε περίπτωση που δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και θέλετε να φορέσετε το συγκεκριμένο τύπο μαγιό, προτιμήστε μια επιλογή με υφάσματα και φραμπαλάδες.

Δείτε ακόμη: Shop it! Αυτό είναι το απόλυτο shoes trend για την φετινή Άνοιξη! Υιοθέτησε το look που θα απογειώσει την εμφάνιση σου!

High waisted bikini

Είναι η απόλυτη τάση για φέτος και ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας. Έχει το ιδανικό πατρόν για να «κλέψει» έξυπνα τα τρωτά μας σημεία και να αναδείξει τα δυνατά μας, αντίστοιχα. Θα το βρείτε σε όλες τις εκδοχές και τους χρωματισμούς και σας το συνιστούμε ανεπιφύλαχτα.