7 key pieces για να αναβαθμίσεις το streetwear! H Fashion Editor του Youweekly.gt προτείνει!

7 key pieces για να αναβαθμίσεις το streetwear! H Fashion Editor του Youweekly.gt προτείνει!

Οι fashionistas των… δρόμων μας δείχνουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν κάθε νέα σεζόν. Γιατί η πραγματική μόδα δεν γεννιέται στα ατελιέ αλλά στα πεζοδρόμια. Βάλε στο μικροσκόπιο τα κομμάτια που φοράνε οι bloggers και οι celebrities και δες με τι τα συνδυάζουν!

MIDI SKIRTS Είναι ό,τι πιο hot μπορείς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι. Θα δώσει μια ανάλαφρη αίσθηση στην εικόνα σου και φυσικά κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα ψηλή, συνδύασέ την με ψηλοτάκουνα παπούτσια.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Shop it! Το Youweekly.gr σου συγκέντρωσε τα «must have» παπούτσια που θα σε συνοδεύουν την φετινή σεζόν!

KIMONO Kομμάτια που θυμίζουν Άπω Ανατολή και αποπνέουν μυστήριο αντικαθιστούν τα κλασικά πανωφόρια. Συνδύασέ τα με top σε ήπια απόχρωση γιατί τραβούν από μόνα τους την προσοχή!

Δείτε ακόμη: Shop it! Η νέα τάση στα τζιν που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

ΣΑΝΔΑΛΙΑ Eίναι η ιδανική επιλογή παπουτσιού ειδικά εάν βάλεις το κιμονό σου με jean σορτς. Θα είσαι τόσο sexy όσο πρέπει!

RUFFLE SKIRTS Θα αναδείξει με girly διάθεση τη θηλυκή σου πλευρά. Επίλεξε ένα λιτό top και άφησέ την να κάνει… παιχνίδι!

Δείτε ακόμη: Do it like Zoë Kravitz! Πως θα φορέσεις τα sneakers σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

PANTS Τα παντελόνια είναι το must-have κομμάτι του καλοκαιριού, αφού τα βλέπουμε σε πολλά σχέδια. Άφησε το jean σου κατά μέρος και διάλεξε αέρινα υφάσματα αλλά και ανοιχτά χρώματα.

PLATFORMS Είναι άνετες και βολικές και χαρίζουν ύψος χωρίς να μας κουράζουν. Οι πλατφόρμες –μονόχρωμες, πολύχρωμες αλλά και με διακοσμητικά μοτίβα– ταιριάζουν με όλα. Αν πάλι δεν μπορείς τα… ύψη, επίλεξε ένα ζευγάρι flatforms με ίσια διπλή ή τριπλή σόλα.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Οι σχεδιαστές το εντάσσουν πάντα στις συλλογές τους, δίνοντάς του νέα πνοή. Αναβάθμισε ένα κλασικό πουκάμισο με ένα τσόκερ στο λαιμό.

TAGS