Boyfriend look: "Κλέψε" τα ρούχα του αγοριού σου και...απογείωσε τη θηλυκότητά σου!

Boyfriend look:

Είναι δυναμικό, πρακτικό και στυλάτο και θα κάνει την ντουλάπα του αγοριού σου να… δουλέψει για σένα!

Το φαρδύ φούτερ Το XL φούτερ είναι ένα από τα πρώτα ρούχα που θα του «κλέψεις», ακόμα και για μέσα στο σπίτι. Γιατί να μην το φορέσεις και σε μια βόλτα σου; Ταιριάζει με jean, κολάν, φόρμες και casual παπούτσια. Διαβάστε παρακάτω...

Το κλασικό σακάκι Θέλεις να ολοκληρώσεις το office look αλλά σου λείπει το σακάκι; Δανείσου αυτό του συντρόφου σου! Σήκωσε τα μανίκια του στους αγκώνες και άφησέ το ανοιχτό.

Δείτε ακόμη: Το ολόσωμο μαγιό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που πρέπει να αποκτήσεις! Δες πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις...

Το boyfriend jean Μπορεί να είναι και σκισμένο και σίγουρα θα γυρίσεις το ρεβέρ για να μην είναι πολύ μακρύ. Θα το συνδυάσεις με ένα απλό Τ-shirt και αθλητικά για μια σπορ εμφάνιση. Η ζώνη στη μέση προσθέτει την απαραίτητη 90s νότα κι αν είσαι από τις τολμηρές «παίξε» και με κλασική μαύρη γόβα.

Το λευκό πουκάμισο Βάλ’ το άμεσα στην πιο περιποιημένη κρεμάστρα της ντουλάπας σου. Είναι κομμάτι πασπαρτού. Θα το φορέσεις σκέτο (με μια ζώνη στη μέση θα γίνει φόρεμα), θα το απογειώσεις με ένα θηλυκό μαύρο σακάκι από πάνω και θα το αναδείξεις φορώντας το κουμπωμένο μέχρι πάνω με μια γραβάτα, που φέτος είναι must. Do it!

Δείτε ακόμη: Τέλος ο τρόμος... στην παραλία! 10 στυλ μαγιό που κολακεύουν τις εύσωμες σιλουέτες!

Το T-shirt με στάμπα Τι κι αν έχει επάνω του αυτό το συγκρότημα που… μισείς; Εσύ θα το βάλεις με κολάν, midi στενή φούστα ή skinny jean παντελόνι και θα το κάνεις… αγαπημένο σου!

Το καρό πουκάμισο Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ζευγάρι jeggings και ένα tank top. Για να μειώσεις τον όγκο (αν είναι πολύ φαρδύ) σήκωσε τα μανίκια και κλείσε το τελευταίο κουμπί.

Bomber jacket, παρκά, φουσκωτό μπουφάν Θα το φορέσεις πάνω από το φουστάνι σου και θα δείξεις ακόμα πιο ενημερωμένη από ό,τι αν το βάλεις με ένα πιο girly πανωφόρι.