3 ανατρεπτικοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο σου!

Δες και εσύ πως να συνδυάσεις το πουκάμισο σου με στιλ

3 ανατρεπτικοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο σου!

Όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας τουλάχιστον ένα πουκάμισο που έχουμε "βαρεθεί" να το φοράμε με τον συνηθισμένο τρόπο που όλες μας ξέρουμε.

Με την μόδα όλο και να εξελίσσεται υπάρχουν ποικίλοι τρόπου για να συνδυάσει με στιλ το basic πουκάμισο σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Rock στυλ: Τι θα φορέσεις για την πιο ανατρεπτική εμφάνιση!

Τα λευκά, τα μαύρα, αλλά και τα ριγέ πουκάμισα που συνδυάζουν το navy blue με το λευκό χρώμα, είναι οι πιο all time classic επιλογές που μπορείς να κάνεις, τόσο για το casual ντύσιμο σου όσο και για το επίσημο.

Μπορείς να το φορέσεις ανάποδα!

Το έχουν κάνει πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood και έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ανάποδα το πουκάμισο σου και να αφήσει ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά έτσι ώστε να φαίνεται σαν μια εξώπλατη μπλούζα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις ένα μακρύ κολιέ.

Δείτε ακόμη: Μοδάτη και το φθινόπωρο! Οι 10 stylish τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα σου!

Φόρεσε το σαν off-the shoulder μπλούζα!

Πως μπορείς να το κάνεις; Φόρεσε το με τον κλασικό τρόπο έχοντας ξεκουμπώσει τα πάνω κουμπιά και στην συνέχεια κατέβασε το κολάρο μέχρι τους ώμους. Μπορείς ακόμα να το φορέσει και σαν στράπλες μπλουζάκι δένοντας τα μανίκια γύρω από το στήθος.

Δείτε ακόμη: Zara: 2+1 πανωφόρια που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!

Φόρεσε το σαν φούστα!

Εδώ ερχόμαστε στις πιο τολμηρές γυναίκες. Για αυτό τον τρόπο επέλεξε ένα oversizeδ πουκάμισο και πέρασε το κολάρο του γύρω από τη μέση σου, στην συνέχεια δέσε τα μανίκια κάνοντας έναν κόμπο και άφησε τα να πέσουν μπροστά, ή κάνε έναν φιόγκο στο πλάι.