Zara: Το μαύρο πλισέ φόρεμα που κρύβει τα παραπανίσια κιλά! Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Είναι chic και κρύβει τις.. ατέλειες!

Zara: Το μαύρο πλισέ φόρεμα που κρύβει τα παραπανίσια κιλά! Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ!

Υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας στα φορέματα κάθε εποχή του χρόνου!

Η μόδα δεν αφήνει καμία γυναίκα παραπονεμένη, αφού υπάρχουν τάσεις στα φορέματα, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές. Διαβάστε παρακάτω...

Το μυστικό είναι ένα και το γνωρίζει κάθε γυναίκα: Όσα μικρά μαύρα φορέματα κι αν έχει στη ντουλάπα της πάντα υπάρχει χώρος για ακόμη ένα.Το ρούχο που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε όσο κανένα άλλο είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της μέρας. Σκεφτείτε μόνο όλες τις φορές που έχετε σχεδιάσει στο μυαλό σας τα πιο ξεχωριστά looks για τη βραδινή σας βόλτα ή το γραφείο και πάντα καταλήγετε να βγαίνετε από το σπίτι με ένα μαύρο φόρεμα που σας κάνει να αισθάνεστε άνετη και sexy!

Το φόρεμα είναι το αγαπημένο κομμάτι των γυναικών γιατί μας χαρίζει άνεση, αυτοπεποίθηση και στιλ. Και το πιο σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε με τις ώρες στα μαγαζιά για να βρούμε εκείνα που μας ταιριάζουν.

Εμείς βρήκαμε το πιο κομψό, στιλάτο, αλλά παράλληλα και "έξυπνο", μιας και κρύβει αν τυχόν έχετε πάρει κανένα κιλάκι παραπάνω! Αυτή την επιλογή στην δίνουν τα Zara!

Κάνοντας μια έρευνα στην διαδικτυακή σελίδα των Zara βρήκαμε το πιο όμορφο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια με ημιδιάφανο ύφασμα στο πάνω μέρος και με απλικέ ασορτί χάντρες. Φόδρα και γραμμή εβαζέ.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

Άμα θέλετε να απογειώσετε το look σας μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρες ψηλές ή κόκκινες γόβες ή πέδιλα! Κόκκινο κραγιόν, sexy βλέμμα με μακριές βλεφαρίδες, ένα παλτό στους ώμους και μια μικρή μαύρη τσάντα! And done you are ready to rock!

Ενώ, εάν θέλετε ένα θέλετε ένα πιο απλό look, αντίγια γόβες ή πέδιλα, συνδυάστε το με λευκά sneakers ή μαύρα μποτάκια!

TAGS