Τι χρώμα σουτιέν ταιριάζει κάτω από το λευκό μου μπλουζάκι;

Δες και πάρε μια ιδέα...

Τι χρώμα σουτιέν ταιριάζει κάτω από το λευκό μου μπλουζάκι;

Το ζήτημα «σουτιέν» απασχολεί τις γυναίκες και ειδικά όσε επιλέγουν τα λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα!

Υπάρχουν εκείνες που δεν το φορούν, καθώς δεν το αντέχουν, και εκείνες που δεν μπορούν να το αποχωριστούν.

Μπορεί η καθεμία να φορά ό,τι σουτιέν επιθυμεί κάτω από τα ρούχα της, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες που αναρωτιούνται τι χρώμα να φορέσουν κάτω από το λευκό ύφασμα. Μπορεί σε κάποιες να αρέσει το μαύρο, που κάνει αντίθεση, ωστόσο, δεν μπορούν να το υποστηρίξουν όλες και ούτε είναι ορθό να φορεθεί σε ορισμένους χώρους εργασίας.

Οι δύο απόψεις περί σουτιέν και λευκών ρούχων
Αν ψάχνετε, λοιπόν, το σωστό χρώμα σουτιέν για το λευκό σας πουκάμισο, τότε σκεφτείτε το χρώμα του δέρματός σας. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι το κόκκινο είναι το κατάλληλο χρώμα, ωστόσο, το δέρμα σας είναι αυτό που θα καθορίσει το χρώμα σουτιέν που ταιριάζει κάτω από το λευκό πουκάμισο, καθώς δεν θα κάνει αντίθεση, όπως το μαύρο και δεν θα δείχνει ξένο όπως το λευκό. Στην αγορά υπάρχουν σουτιέν σε διάφορες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλους τους τύπους δέρματος με το αποτέλεσμα να είναι πολύ σικάτο. Μπορείτε, δε, να προτιμήσετε και ένα χωρίς ραφές!

Η άλλη άποψη θέλει τις γυναίκες να επιλέγουν να επιλέγουν δαντελωτά εσώρουχα. Αυτή αποτελεί μια προτίμηση των γυναικών που θέλουν να φαίνονται με κομψό τρόπο τα εσώρουχά τους κάτω από ένα λευκό T-Shirt ή πουκάμισο. Συνήθως προτιμάται το μαύρο χρώμα ή ξανά το nude.

Φυσικά, όποιο σουτιέν και να προτιμήσετε θα πρέπει να προσέξετε και το μέγεθος. Οι περισσότερες αγοράζουν λάθος νούμερο για το σώμα τους. Ακόμα και αν επιλέγετε τη σωστή απόχρωση, πολυτελή υφάσματα, αλλά λάθος νούμερο το σουτιέν δείχνει ξένο επάνω σας. «Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το λάθος νούμερο σουτιέν. Δεν είναι σέξι», δηλώνει η Σάρα Σότον, δημιουργική διευθύντρια του Agent Provocateur. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το αντιαισθητικό του θέματος, καθώς σύμφωνα με έρευνα το λάθος νούμερο σουτιέν αποτελεί αιτία πονοκεφάλων σε πολλές γυναίκες.


Άνοιξη 2019: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την απόλυτη τάση στις μπλούζες! Είναι πολύ σ3ξι για μια γυναίκα...

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την απόλυτη τάση στις μπλούζες για την Άνοιξη 2019! Μια τάσηπου είναι πολύ σ3ξι για μια γυναίκα...

Εσύ, θα την προσθέσεις στη ντουλάπα σου;

Κάποιες γυναίκες επιλέγουν να τονίζουν τη μέση τους. Κάποιες άλλες γυναίκες επιλέγουν να τονίζουν τα πόδια τους. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που προτιμούν να τονίζουν τους ώμους τους. Σε κάθε περίπτωση, η καθεμία από εμάς ξεχωριστά γνωρίζει ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο τους σώματος μας και επιλέγουμε να φοράμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και με αυτοπεποίθηση.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που πιστεύουν πως οι ώμοι είναι ένα από τα πιο sexy σημεία της γυναικείας σιλουέτας, η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τι μπορούμε να φορέσουμε για να αναδείξουμε το συγκεκριμένο σημείο. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα top, το οποίο είναι trend εδώ και κάποια χρόνια και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Το off the shoulder top. Η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε μία ψηλόμεση midi φούστα σε nude απόχρωση με ένα off the shoulder τοπ σε ένα άκρως ανοιξιάτικο μοτίβο.

Μπλούζα Ελένης Μενεγάκη

Έτσι, μας απέδειξε για ακόμα μία φορά πως με μικρά στιλιστικά tricks μπορούμε να αναδείξουμε τα επιθυμητά σημεία του σώματος μας και να νιώθουμε κάθε στιγμή πολύ όμορφες.