Ελεονώρα Μελέτη: Η μπλούζα και το τζιν της κοστίζουν λιγότερο από 43 ευρώ! Που θα τα βρεις;

Υπάρχουν σε πολύ γνωστή οικονομική αλυσίδα κι έχει γίνει χαμός!

Ελεονώρα Μελέτη: Η μπλούζα και το τζιν της κοστίζουν λιγότερο από 43 ευρώ! Που θα τα βρεις;

Η μπλούζα και το τζιν που φόρεσε η Ελεονώρα Μελέτη κοστίζουν λιγότερο από 43 ευρώ! Που θα τα βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρήκε την παρουσιάστρια του ALPHA με την κορούλα της στο Μαρούσι σε γνωστό εμπορικό κέντρο να ψωνίζει και ήταν απλή, λιτή και απέριττη στιλιστικά! Ήταν, βασικά, αυτό που λέμε ακριβώς, επιμελώς ατημέλητη...

Ωστόσο, το τζιν της και η μπλούζα της ήταν απλά αλλά και πολύ σικάτα κομμάτια και γι αυτό ψάξαμε και τα εντοπίσαμε σε πολύ γνωστή αλυσίδα, στα καταστήματα Zara.

Ελεονώρα Μελέτη: Η μπλούζα και το τζιν της κοστίζουν λιγότερο από 43 ευρώ! Που θα τα βρεις;

Παρόμοια μπλούζα θα βρεις με 12,95 ευρώ και το τζιν με 29,95 ευρώ!

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ! Η μεγάλη αποκάλυψη!

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και μας έδειξε το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ!

Η παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία, η οποία πήρε χιλιάδες likes από τους followers στο instagram!

Μία φωτογραφία έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη στο instagram, το απόγευμα του Σαββάτου (6/7).

Η παρουσιάστρια τράβηξε το πρόσωπό της, το οποίο δεν είχε ίχνος μακιγιάζ ή κάποιου φίλτρου κάνοντας την μεγάλη αποκάλυψη!

«Μ’ αρέσει το φως του ηλίου αυτή τη χρυσή ώρα. Είναι το καλύτερο φίλτρο. Καίει τα πάντα. Εξαφανίζει τις πανάδες μου, που με κάνουν να έχω μια ολόκληρη ήπειρο στο κούτελο κ μουστάκι κολοκοτρωνέικο. Με δείχνει κ λίγο μικρότερη. Πάντως για 40 δε με κάνεις. Να τα λέμε κ αυτά. Απολαύστε τη μέρα σας κ αύριο στις κάλπες!», ήταν το μήνυμά της!

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόσωπό της δίχως μακιγιάζ! Η μεγάλη αποκάλυψη!

Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο όμορφη ήταν στη συγκεκριμένη φωτογραφία! Θυμάστε τον χωρισμό που είχε κάνει τη διαφορά για την παρουσιάστρια;

Ελεονώρα Μελέτη: Φόρεσε τζιν σορτς από τα H&M και άδειασαν μέχρι και οι αποθήκες!

Άδειασαν μέχρι και οι αποθήκες από τα H&M λόγω του τζιν σορτς που φόρεσε η Ελεονώρα Μελέτη! Πόσο κοστίζει; Το Youweekly.gr βρήκε τα πάντα!

Το καλοκαίρι ήρθε και επίσημα για την παρουσιάστρια. Εκμεταλλευόμενη τον ήλιο αλλά και τα πολλά μποφόρ που φυσούσαν στη Βουλιαγμένη το περασμένο Σάββατο, η παρουσιάστρια του Alpha ανέβηκε στη σανίδα του surf και ξανοίχτηκε στα κύματα μαζί με άλλους λάτρεις του ίδιου θαλάσσιου σπορ.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φτάνοντας στην παραλία το περασμένο Σάββατο λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Και γιατί να μην είναι, αφού τη δένει σχέση λατρείας με το windsurf. Ολοκληρώνοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει μάλιστα το κεφάλι της ήσυχο για την επόμενη χρονιά, με την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» να παίρνει το πράσινο φως ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, όπου κατέκτησε την πρωτιά στη ζώνη της.

Ελεονώρα Μελέτη: Φόρεσε τζιν σορτς από τα H&M και άδειασαν μέχρι και οι αποθήκες!

Η Ελεονώρα Μελέτη με μαγιό, Eleonora Meleti by Crool και τζιν σορτς H&M, 24,99 ευρώ.

Η «βασίλισσα» του late night στην Ελλάδα ήταν μόνη της εκείνη τη μέρα, δεν την ακολούθησαν δηλαδή ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρη της Αλεξάνδρα, ωστόσο εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένη, παρότι, όπως γράφει στο blog της στο believeit.gr, ακόμα δεν έχει φτάσει στο σημείο που επιθυμεί.

«14 μήνες μετά τη γέννα και ακόμα παλεύω με τα κιλά. Τι κάνω λάθος; Γιατί οι άλλες έχουν επιστρέψει και εγώ όχι; Γιατί το σώμα μου έχει τόσο μα τόσο δραστικά αλλάξει;» λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Παλεύω με μπρόκολα και διατροφές, με κολύμπι, διάδρομο αλλά και διαδρομές, πάνω κάτω κυνηγώντας την Αλεξάνδρα αλλά και το όνειρο του να με δω και πάλι στα παλιά λημέρια των αγαπημένων μου κιλών!».

«Από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου, όλη μου η ζωή είναι καλύτερη»

13 Απριλίου 2018. Η μέρα που γεννήθηκε η μικρή Αλεξάνδρα Μαροσούλη, αλλάζοντας διά παντός τη ζωή της Ελεονώρας Μελέτη, κάτι που δεν κρύβει ούτε η ίδια. Κάνοντας αναδρομή στον τελευταίο έναν χρόνο, λέει χαρακτηριστικά: «Από τη μέρα που γεννήθηκε, όλη μου η ζωή είναι καλύτερη», συμπληρώνοντας πως και οι δυσκολίες ήταν πολλές, όπως η αϋπνία, η κούραση και τα νεύρα που προκαλούν, κάνοντας αναφορά στους 12 μήνες θηλασμού και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Παρ' όλα αυτά, θέλει να κάνει δεύτερο παιδί με τον Θοδωρή Μαροσούλη, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της.