Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλαν σε έκπτωση τις λευκές μπότες που φόρεσε και ξεπούλησαν! Δεν έχει άλλα νούμερα...

Είναι η απόλυτη τάση και τώρα βρίσκονται σε σούπερ έκπτωση!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλαν σε έκπτωση τις λευκές μπότες που φόρεσε και ξεπούλησαν! Δεν έχει άλλα νούμερα...

Έβαλαν σε έκπτωση τις λευκές μπότες που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου και ξεπούλησαν στο δευτερόλεπτο! Δεν έχει άλλα νούμερα...

Η παρουσιάστρια του OPEN είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και το στιλ της είναι μοναδικό! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επικοινωνεί αρκετά με τους διαδικτυακούς της φίλους για διάφορα θέματα κι ένα από αυτά τα θέματα μάλιστα είναι και η μόδα.

Με αφορμή τις εμφανίσεις που κάνει προτείνει διάφορα κομμάτια και στις γυναίκες που την ακολουθούν! Κομμάτια που είναι τάσεις! Έτσι έκανε, λοιπόν, και με τις συγκεκριμένες αυτές μπότες και βγήκαν sold out!

Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Τρέξτε να προλάβετε τις λευκές της μπότες! Από 69,00 ευρώ τώρα έχουν μόνο 49!

Επειδή εμάς δεν μας ξεφεύγει τίποτα οι συγκλονιστικές της μπότες είναι αυτές:

Σίσσυ Χρηστίδου: Τρέξτε να προλάβετε τις λευκές της μπότες! Από 69,00 ευρώ τώρα έχουν μόνο 49!

Σίσσυ Χρηστίδου: Τρέξτε να προλάβετε τις λευκές της μπότες! Από 69,00 ευρώ τώρα έχουν μόνο 49!

Σίσσυ Χρηστίδου: Τρέξτε να προλάβετε τις λευκές της μπότες! Από 69,00 ευρώ τώρα έχουν μόνο 49!

Μπορεί να μην έχει νούμερα αλλά θα τις βρείτε εδώ

Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε την απόλυτη αντίθεση πάνω της! Το κόκκινο και μαύρο σύνολο που μας «τρέλανε»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε την απόλυτη αντίθεση πάνω της! Το κόκκινο και μαύρο σύνολο που μας «τρέλανε» κανονικά και πρέπει να αντιγράψεις!

Η Σίσσυ, βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της σειράς του Open tv, Κόκκινο Ποτάμι και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν! Η όμορφη παρουσιάστρια, έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με κόκκινη τσάντα και κόκκινο κραγιόν.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε τον αδερφό της και είναι κούκλος!

Το look της όμως, είχε μια ακόμα λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά! Η Σίσσυ, είχε βαμμένα και κόκκινα τα νύχια της, συνδυάζοντας το σύνολό της κυριολεκτικά από την κορυφή, μέχρι τα νύχια! Μπράβο βρε Σίσσυ... έγραψες! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε την απόλυτη αντίθεση πάνω της! Το κόκκινο και μαύρο σύνολο που μας «τρέλανε»!Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε την απόλυτη αντίθεση πάνω της! Το κόκκινο και μαύρο σύνολο που μας «τρέλανε»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της σε φωτογραφία - απόδειξη!

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σίσσυ πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε στην Κρήτη! Η παρουσιάστρια, θέλησε να παρατείνει λίγο ακόμα το καλοκαίρι της και μάλιστα έκανε και μπάνιο σε πισίνα!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τρελάθηκε» στον αέρα της εκπομπής της! «Χάνω την ψυχραιμία μου...»!

Η Σίσσυ, που φαίνεται εμφανώς ανανεωμένη ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram και όπως θα δείτε έχει αδυνατίσει αρκετά! Μπράβο βρε Σίσσυ μας! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Σίσσυ Χρηστίδου: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής για τον Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη μας άφησε άφωνους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και η αποκάλυψη της μας άφησε άφωνους.

Η όμορφη παρουσιάστρια, στην σημερινή της εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στο Open είχε καλεσμένους τον Ίαν Στρατή και την Angelika Dust.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φάνηκε να χαίρεται που βλέπει ξανά τον Ίαν Στρατή, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από το X-Factor.

Κάπως έτσι ήρθε και η αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς όταν ο Ίαν ήταν διαγωνιζόμενος, ο πρώην σύζυγό της άνηκε στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο μήνυμα στον άντρα της ζωής της! «Λατρεία μου μεγάλη...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά:

«Καλωσήρθατε παιδιά. Γεια σου βρε Ίαν. Με την Angelika δεν γνωριζόμαστε, μαζί γνωριζόμαστε. Σε γνώρισα στα backstage του X Factor, τότε που συμμετείχε και ο Θοδωρής και ήμουν συνέχεια εκεί μαζί με τα παιδιά μου.

Θέλω να σου πω ότι μαζί σου τα παιδιά μου είχαν μεγάλο έρωτα. Το ξέρεις γιατί ερχόμουνα. Δεν υπήρχε διάλειμμα, που να μην τρέχαμε πίσω από τον Ίαν στα παρασκήνια».

Η αποκάλυψη ότι τα παιδιά της, αλλά και η ίδια σε κάθε διάλειμμα έτρεχαν γύρω από τον Ίαν Στρατή μας άφησε άφωνους, αφού θα περιμέναμε να βρίσκονται στο καμαρίνι μαζί με τον πατέρα τους.

Πως μπορείς να τους κρίνεις όμως όταν ο Ίαν Στρατής εκείνη την περίοδο έκανε τρελή θραύση με τους πάντες να ζητοκραυγάζουν για εκείνον και την κάθε μοναδική ερμηνεία που έδινε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού της και πίστεψε μας, θα την ζηλέψεις κι εσύ!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, αυτήν την φορά θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία, που ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μόλις την αντικρίσαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι πολύ μεγάλη και φωτεινή, αφού υπερισχύει το λευκό χρώμα! Τα έπιπλα πρέπει να τα έχει επιλέξει με μεγάλη προσοχή, αφού είναι όλα διακοσμημένα με στυλ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τα παιδιά της! «Οι ενοχές είναι τεράστιες...»! (Βίντεο)

Αφορμή για αυτήν την φωτογραφία στάθηκε ο μικρός της γιος, ο οποίος κάθεται και διαβάζει στην τραπεζαρία!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ποιος άλλος διαβάζει στην κουζίνα???».

Δείτε την κουζίνα της:

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! Θα την ζηλέψεις!

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονίζει για τον χωρισμό - «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε»!

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό που της έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε», εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια πολύ προσωπική της στιγμή που για αρκετό καιρό την είχε επηρεάσει.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό” εξομολογείται.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους - «Κατάπια ένα...»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19 της χρόνια, με αφορμή μηνύματα που τις στέλνουν στα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ντράπηκε στον αέρα της εκπομπής και ζήτησε συγγνώμη! Τι συνέβη;

Ντράπηκε στον αέρα της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor και παρουσιαστής, θυμήθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πέρσι στο «Έλα χαμογέλα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θυμήθηκε ότι είχε τραγουδήσει πέρυσι στην τελευταία εκπομπή του Open και όταν τον είχε ακούσει η Σίσσυ Χρηστίδου, του είπε: «Δε θυμάσαι Σίσσυ τι μου είχες πει; Δεν έχεις αξιοπρέπεια; Σταμάτα!»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μαθήματα αγγλικών στο σπίτι με το γιο της!

Η παρουσιάστρια ντράπηκε και του είπε: «Στον αέρα; Αποκλείεται να ήμουν τόσο σκληρή… Θα είχα πολλά νεύρα! Σου ζητώ συγγνώμη, δεν το εννοούσα»!

Σίσσυ Χρηστίδου εκπομπή ντροπή συγγνώμη