Τζίνα Σμαριανάκη: Σου δείχνει πώς να "κλέψεις" όλα τα βλέμματα με black and white! Τα look που δεν πρέπει να χάσεις...

Η instagrammer που πρέπει να δεις!

Τζίνα Σμαριανάκη: Σου δείχνει πώς να

Η Τζίνα Σμαριανάκη έχει όλα τα looks που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! Σου δείχνει πώς να "κλέψεις" όλα τα βλέμματα με black and white!

Το κορίτσι αυτό ξέρει πώς να εντυπωσιάζει και το κάνει με κάθε της βήμα. Το Instagram της εξελίσσεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή και με κάθε της δημοσίευση τους αφήνει όλους "ξερούς"!

Σοφία Λεοντίτση: Δοκίμασε τώρα το νέο της look! Είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα!

Η Τζίνα ξέρει να συνδυάζει όλα τα trends με τον πιο σικάτο τρόπο και να δημιουργεί ένα αρμονικό και καλαίσθητο σύνολο. Μία από τις τάσεις της φετινής σεζόν δεν είναι άλλη από το black and white! Το μαύρο και το λευκό ήταν ανέκαθεν οι πιο σικάτες επιλογές για μία γυναίκα.

Δώσε λοιπόν βάση και ετοιμάσου να πας για ψώνια, γιατί η Τζίνα Σμαριανάκη έχει τις τέλειες λύσεις για να δημιουργήσεις το απόλυτο black and white σύνολο!

Έλενα Γαλιφά: Έβαλε το κοστούμι της και τράβηξε όλα τα βλέμματα! Αυτό είναι το απόλυτο look που πρέπει να ακολουθήσεις!

Η Έλενα Γαλιφά έβαλε το κοστούμι της και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα! Αυτό είναι σίγουρα το απόλυτο look που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα!

Είναι η fashion blogger που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις, οπότε αν δεν την ακολουθείς, πιάσε γρήγορα το κινητό σου και μπες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Στις τελευταίες της δημοσιεύσεις, η Έλενα Γαλιφά σου δείχνει πως να φορέσεις με στιλ το αγαπημένο σου κοστούμι και να δείξεις πιο όμορφη από ποτέ. Άλλωστε το ανδρόγυνο look είναι αυτό που προστάζει η τελευταία τάση της μόδας!

Δώσε λοιπόν βάση και κατέβασε τα σακάκια σου από την ντουλάπα!