Αυτά είναι τα 10 πιο φαντασμαγορικά φορέματα για party! Έχουν παντού φτερά!

Θα τα αγαπήσεις ένα προς ένα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα 10 πιο φαντασμαγορικά φορέματα για party! Έχουν παντού φτερά!

Έχει να πας σε κάποιο fancy party και θέλεις να πάρεις ιδέες για το φόρεμα σου; Σου βρήκα τα 10 πιο φαντασμαγορικά, τα οποία έχουν παντού φτερά.

Αν ειδικά είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν να είναι... extra τότε πρόκειται να τα αγαπήσεις ένα προς ένα.

Φέτος τα πιο φανταχτερά φορέματα κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων, ενώ μεγάλοι οίκοι μόδας τα "ανεβάζουν" στις πασαρέλες τους. Saint Laurent, Valentino και Prada είναι μερικές από τις κορυφαίες μάρκες που έχουν πει "ναι" στα φτερά.

Εγώ σου βρήκα μερικά τα οποία θα φορούσα σίγουρα! Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Αν ωστόσο, θέλεις κάτι πιο safe και πιο άμεσα για να το αγοράσεις, αυτό από τα Zara το κυνηγάνε όλες οι γυναίκες.

Roksanda

Roksanda

Christopher Kane

Christopher Kane

Rasario

Rasario

16Arlington

Prada

Prada

Attico

Attico

Saint Laurent

Saint Laurent

Valentino

Valentino

Richard Quinn

Richard Quinn

16Arlington

16Arlington

Κορίτσια προσοχή! Με αυτό το φόρεμα θα τους εντυπωσιάσετε όλους φέτος το χειμώνα! Έχει τρελάνει το Instagram!

Κορίτσια προσοχή! Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και αυτό είναι το φόρεμα που πρέπει να φορέσεις προκειμένου να τους εντυπωσιάσεις όλους και να κλέψεις όλα τα βλέμματα φέτος το χειμώνα. Πρόκειται για το trend που έχει τρελάνει όλο το Instagram.

Ο κόσμος του Instagram είναι γεμάτος με ιδέες και outfits. Το νέο trend που φαίνεται να έχει κάνει θραύση, είναι το σατέν φόρεμα που φέρει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία prints! Τα mixed prints θα είναι το απόλυτο trend του φετινού χειμώνα και όπως δείχνουν αρκετές influencers, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ παπουτσιών αλλά και με διάφορα πανωφόρια, ενώ η ιδέα που προτείνουν όλες είναι μία ζώνη στη μέση που θα απογειώσει τη σιλουέτα σας.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Jeremy Scott μας προτείνει τα πιο hot trends του Φθινοπώρου!

Μπορεί τα τρία διαφορετικά prints να σας τρομάζουν, το φόρεμα του Brand Stine Goya είναι εδώ και είναι ιδιαίτερα σικάτο.

Από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα! Το νέο trend που πρέπει να μάθεις!

Αυτό το trend το είδαμε στις καλοκαιρινές πασαρέλες της Νέας Υόρκης και το λατρέψαμε,πλέον ήρθε και στην Αθήνα και πρέπει να το μάθεις!

Για να λέμε την αλήθεια όμως , δεν είναι η πρώτη φορά που θα δεις αυτό το trend , καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του bohemian style , το οποίο έχει φυσικά νότες καλοκαιριού.

Σήμερα , λοιπόν θα μιλήσουμε για τα κρόσσια. Είναι και επίσημα η τάση του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα εντάξεις στο στυλ σου .

Μην τα φοβηθείς καθώς μπορείς να επενδύσεις με διάφορους τρόπους, σε αυτά από την κορυφή έως τα νύχια. Τόλμησε ένα μάξι φόρεμα με κρόσσια, μια τσάντα επίσης ,αλά cowgirl, παπούτσια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είμαι σίγουρη όμως πως την διαφορά θα κάνουν τα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν κρόσσια , όπως σκουλαρίκια και κολιέ που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου. Άλλος ένας τρόπος είναι να τα πλέξεις όμορφα είτε στην πλεξούδα σου, είτε γενικότερα στα μαλλιά σου και να κάνεις το όλο style αυτόματα πιο ethnic.

Από την άλλη , μπορείς να εμπνευστείς , όπως εμείς από τους διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Michael Kors, JW Anderson, Dsquared και Phillip Lim , που μας έδωσαν φανταστικές ιδέες για να μπορέσουμε να βάλουμε τα κρόσσια μας, το καλοκαίρι.

Θα σε συνοδεύσει την σεζόν του καλοκαιριού, αυτό το υπέροχο φωτεινό χρώμα ! Το πράσινο είναι το νέο trend που πρέπει να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Είναι ένα χρώμα που πάντα θα είναι αμφιλεγόμενο, και αυτό γιατί είναι αρκετά φωτεινό και έντονο. Φέτος το καλοκαίρι είναι μία πολύ δυνατή τάση και εμείς βρήκαμε, τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια και σου τα προτείνουμε!

Wrap dress Michael Mickael Kors, attica

Τσάντα By Far, Καλογήρου


Σκουλαρίκια από ασήμι σε φινίρισμα ρόδιου και τσαβορίτη, Myrto Anastasopoulou

Πέδιλο, Zara

Παντελόνι , Massimo Dutti

Φόρεμα Liu Jo, Shop & Trade

Τσάντα Salvatore Ferragamo, Salvatore Ferragamo Boutique

Φόρεμα Veronica Beard, attica

Σκουλαρίκια, Swarovski

Φούστα, Zara

Ζώνη, Themis Z

τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ