Άλλαξε χρόνο με άλλο αέρα! Η Μαρία Λέκα σου προτείνει 3+1 looks για την πρωτοχρονιά!

Είναι ένα κι ένα!

Άλλαξε χρόνο με άλλο αέρα! Η Μαρία Λέκα σου προτείνει 3+1 looks για την πρωτοχρονιά!

Η Μαρία Λέκα σου προτείνει τα 3+1 looks που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις για την φετινή πρωτοχρονιά! Άλλαξε κι εσύ χρόνο με άλλο αέρα!

Η πρωτοχρονιά φτάνει σε λίγες μέρες και σίγουρα βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός outfit που θα σε κάνει να "λάμψεις" ολόκληρη στο ρεβεγιόν!

Τη Μαρία Λέκκα τη γνωρίσαμε στο My Style Rocks, το οποίο μάλιστα επιστρέφει σε λίγο καιρό με δυνατό όνομα στην παρουσίαση, ωστόσο τη λατρέψαμε και μετά από το παιχνίδι με τα εντυπωσιακά outfits που μοιράζεται καθημερινά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Η πανέμορφη μελαχρινή σου έχει τις τέλειες λύσεις για το ρεβεγιόν και πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις τη συμβουλή της!

Δώσε βάση λοιπόν και ετοιμάσου να πας για ψώνια!

Μαρία Λέκα: Το λευκό σύνολο της το αγαπήσαμε! Είναι ότι πιο hot για το Χειμώνα!

Το λευκό σύνολο της Μαρίας Λέκα το αγαπήσαμε. Είναι ότι πιο hot για το Χειμώνα και βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις και εσύ.

Την Μαρία, την γνωρίσαμε μέσα από το «My style rocks» - το οποίο επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας ξανά - και αμέσως τράβηξε τις εντυπώσεις.

Στο παιχνίδι μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Αν μπει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δει εντυπωσιακές φωτογραφίες και θα πάρει αρκετές ιδέες για looks.

Εμείς κάνοντας scroll στις αναρτήσεις της, αγαπήσαμε ένα λευκό σύνολο που φόρεσε το οποίο μπορείς να βρεις στην εταιρία Νatty.world!