Trend alert! Αυτά είναι τα prints που θα "σώσουν" το 2020! Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Το τολμάς;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Trend alert! Αυτά είναι τα prints που θα

Ετοιμάσου καθώς σου έχουμε νέο trend alert, που θα φέρει τα "πάνω - κάτω" στον χώρο της μόδας! Αυτά είναι τα prints που θα "σώσουν" το 2020! Εσύ είσαι αρκετά τολμηρή για να τα δοκιμάσεις;

Η πράσινη "στολή" είναι αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά σου! Με λίγα λόγια, η φετινή τάση δεν θέλει λουλούδια, αλλά φυλλώματα στα ρούχα μας!

Και τι εννοούμε με αυτό; Σε διάσημες πασαρέλες όπως ο Christopher Kane, τα σακάκια και οι φούστες ήταν γεμάτα prints με αγριολούλουδα και φύλλα. Στο Dolce & Gabbana, τα φορέματα είχαν σχέδια φοίνικα και τα μοντέλα φορούσαν παπούτσια εμπνευσμένα από τροπικά λουλούδια, ενώ στο Versace, η εμφάνιση της Jennifer Lopez σε ένα αντίγραφο του "θρυλικού" πράσινου φορέματός της, σε σχέδια της ζούγκλας, "έριξε" το internet.

Εκτός όμως από τα "άγρια" φυλλώματα, το κυρίαρχο χρώμα που θα κάνει τους πάντες να παραμιλάνε θα είναι το πράσινο.

Fashion alert πράσινο φόρεμα

Η αλήθεια είναι πως η μόδα του πράσινου ξεκίνησε από πέρσι, ωστόσο φέτος θα "εκτοξευθεί" με πολλούς οίκους μόδας να το αναφέρουν ήδη ως το νέο μαύρο της σεζόν.

Σας βρήκαμε επίσης, τα πιο hot beauty trends για το 2020, που θα λατρέψετε και δεν πρέπει να χάσετε!

Fashion alert! Αυτά είναι τα 6 μεγαλύτερα trend για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020!

Αν είναι λάτρης της μόδας σου έχω το απόλυτο... fashion alert. Αυτά είναι τα 6 μεγαλύτερα trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2020.

Η νέα μόδα θέλει φέτος τους μεγάλους οίκους να αναβαθμίζουν την αγορά, έχοντας ένα πλάνο νέας καινοτομίας με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών και να τους πείσουν να ανοίξουν το πορτοφόλι τους.

μόδα trends

Neon Signs

Σίγουρα είναι το χρώμα της σεζόν! Ο οίκος Valentino έκανε την «έκρηξη» με μια σειρά από Stabilo σε πράσινο, φούξια και κίτρινο. Μάλιστα, πολλοί ακόμη οίκοι και σχεδιαστές λένε «ναι» στα neon χρώματα.

Fashion trends

Shorts Suit Story

Τα κοστούμια παραμένουν ενεργά στην μόδα, ωστόσο ανάμεσα στα κλασικά έρχονται και τα νέα σχέδια. Πρόκειται για τα κοστούμια που έχουν αντί για παντελόνι σορτσ. Michael Kors, Salvatore Ferragamo και Rejina Pyo έχουν βάλει στην συλλογή τους το συγκεκριμένο στιλ.

Φθινόπωρο Χειμώνας

Blank Slate

Τα φορέματα σε στιλ και ύφασμα νυχτικού επανέρχονται. Δαντέλες και σατέν θα κοσμούν πολλά φορέματα σε βιτρίνες καταστημάτων.

Μόδα νέος χρόνος

Women In Waistcoats

Το 2005 η Kate Moss περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας γιλέκο, ωστόσο στην μόδα μπαίνει δυναμικά φέτος. Συνδυάστε το με πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια και θα δημιουργήσετε ένα look που θα αντιγράψουν πολλές.

trends 2020

Cut Out And Keep

Τα φορέματα που έχουν ανοίγματα σε διάφορα σημεία θα τρελάνουν πολλές γυναίκες. Καθώς συνδυάζουν το σικ με τον αισθησιασμό και την θηλυκότητα.

Fashion

En-trenched

Τα παλτό που μοιάζουν σαν αυτά της δεκαετίας του '70 με κοφτερά κορσάζ και γυαλιστερά φινιρίσματα θα τα φορέσουμε όλες.

Δείτε επίσης, τα hot beauty trends για το 2020!