Με αυτό το αξεσουάρ θα αναδείξεις το στενό σου τζιν! Το φοράνε όλες οι influencers!

Θα απογειώσει το ντύσιμό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το αξεσουάρ θα αναδείξεις το στενό σου τζιν! Το φοράνε όλες οι influencers!

Με αυτό το μοναδικό αξεσουάρ που σου βρήκαμε, θα αναδείξεις μέσα σε λίγα λεπτά το αγαπημένο σου στενό τζιν που αρχίζει σιγά σιγά και φεύγει από τη μόδα. Το φοράνε όλες οι fashion influencers και εσύ δεν γίνεται να το χάσεις με τίποτα!

Δυστυχώς, γύρω από τα skinny jeans κυκλοφορεί ένα στερεότυπο, ότι δηλαδή θα πρέπει να το συνδυάσεις με λευκό t-shirt και μαύρο μπλέιζερ. Ενώ λοιπόν δεν είναι το απόλυτο trend στα παντελόνια, εάν θέλεις να κάνεις μία κλασική επιλογή, μπορείς πάντα να βασιστείς στο στενό σου τζιν. Αλλά αν θέλεις να κάνεις το στιλ να ακουμπάει πιο πολύ στο 2020, τότε σου έχουμε καλά νέα! Υπάρχει τρόπος να το φορέσεις και ήρθε μαζί με το νέο έτος.

Το "κλειδί" που φωνάζει «2020»!

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι Instagram Influencers έχουν δώσει στο στενό τζιν ένα στιλ πιο "χαλαρό" και το έχουμε λατρέψει! Το κλειδί λοιπόν για να κάνεις το παντελόνι σου να γίνει ξανά καινούργιο, είναι τα παπούτσια με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Αντί να επιλέξεις μπαλαρίνες ή sneakers, συνδύασέ το με αρβυλάκια. Η αγορά είναι γεμάτη με αντίστοιχα κομμάτια και το Instagram, έχει άπειρες λύσεις να σου προτείνει.

Σε περίπτωση ωστόσο που δε θέλεις να φορέσεις στενό τζιν, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι "σακούλα" που βρήκαμε στα Zara!

στενό τζιν

Τόλμησε να το συνδυάσεις με ένα oversized παλτό που θα δώσει άλλη χροιά στην εμφάνισή σου και θα κάνει το street style σου σικάτο!

Το φαρδύ πουκάμισο επίσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Συνδύασε το δικό σου με στενό τζιν και αρβυλάκια,.

Εάν δεν θες να "κρύψεις" το στενό σου τζιν κάτω από το παλτό ή το πουκάμισο, διάλεξε ένα oversized πλεκτό πουλόβερ. Κράτα το μίνιμαλ στιλ σου επιλέγοντας ένα άσπρο, μαύρο ή γκρι πουλόβερ.

παπούτσια για στενό τζιν

Μία ακόμη επιλογή για ένα σικάτο και μίνιμαλ ντύσιμο, είναι να επιλέξεις total black look μαζί με ένα λευκό ζιβάγκο.

look με στενό παντελόνι

Το επιλέγουν ακόμα και τα μοντέλα της Victoria Secret, κι εσύ θα πρέπει να τις εμπιστευτείς! Για να αντιγράψεις το look της, απλά φόρα πάνω από το τζιν και τα αρβυλάκια σου, ένα λευκό πουκάμισο και μία μαύρη καπαρντίνα.