H&M: Εσύ που έχεις παραπάνω κιλά αγόρασε αυτό το ψιλόμεσο τζιν τώρα! Θα σε δείχνει... Monica Bellucci!

Κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ!

H&M: Εσύ που έχεις παραπάνω κιλά αγόρασε αυτό το ψιλόμεσο τζιν τώρα! Θα σε δείχνει... Monica Bellucci!

Αυτό το τζιν από τα καταστήματα H&M θα σε δείχνει... Monica Bellucci ακόμα κι αν έχεις παραπάνω κιλά! Είναι ψιλόμεσο και πίστεψέ μας πρέπει να το αγοράσεις όπωσδήποτε!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε ένα fashion item που θα έχεις για χρόνια στη ντουλάπα σου! Δεν πρέπει να έχεις διαστάσεις μοντέλου για να το φορέσεις, κι αν είσαι λίγο πιο αφράτη θα "κόβει" τα σημεία που πρέπει και θα σε κάνει να φαίνεσαι απλά... juicy με καμπύλες!

Ιδού:

H&M τζιν

H&M

Κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ!

Σου βρήκαμε και μια τέλεια τσάντα τύπου Chanel για να το συνδυάσεις! Είναι από τα ίδια καταστήματα!

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα H&M «διαγράφει» όλα τα κλασσικά που έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι στην γραμμή που λίγες τολμούν και φοράνε.

Αν θέλεις να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να προσθέσεις κάτι διαφορετικό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην έξοδο σου, εδώ σε έχω.

Μπήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και στην κατηγορία με τα τζιν παντελόνια σου βρήκα το κομμάτι που σίγουρα θα σε ανανεώσει, αφού δεν το βλέπουμε να το φοράνε πολλές γυναίκα στο δρόμο.

Πρόκειται για το Wide High Waist Jeans που θα βρεις στα καταστήματα με 39,99 ευρώ. Συνδύασε το με αυτό το μαύρο δερμάτινο μπουφάν και είσαι έτοιμη για βόλτα.

H&M ρούχα

Τζιν παντελόνι

TAGS