Ζέτα Μακρυπούλια: Τις γόβες της θα τις ερωτευτείς! Είναι ροζ και τις φόρεσε με ίδιο χρώμα πουλόβερ!

Με μια κίνηση έκανε την casual εμφάνιση της σικάτη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Τις γόβες της θα τις ερωτευτείς! Είναι ροζ και τις φόρεσε με ίδιο χρώμα πουλόβερ!

Τις γόβες που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια θα τις ερωτευτείς. Είναι σε ροζ χρώμα και τις φόρεσε άψογα με ίδιο επίσης χρώμα πουλόβερ.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ βλέπουμε καθημερινά στον ΑΝΤ1 να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι οποίες την κολακεύουν και ταιριάζουν με τα χρώματα της.

Σε ένα από τα γυρίσματα την είδαμε να επιλέγει ένα casual look, ωστόσο με τις γόβες που το συνδύασε το έκανε με μια μόνο κίνηση σικάτο.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ροζ holographic μυτερές γόβες με ροζ επίσης χρώματος πουλόβερ.

Να πούμε πως το πουλόβερ της μπορείς να το βρεις με 22,99 ευρώ από αγαπημένη αλυσίδα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε γόβες που ξύπνησαν "άγριες" διαθέσεις! Ούτε ο Χατζηγιάννης δεν αντιστάθηκε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε γόβες που ξύπνησαν "άγριες" διαθέσεις και "έριξε" το Instagram! Ούτε ο Χατζηγιάννης δεν αντιστάθηκε με αυτό το ζευγάρι!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, κάτι που απέδειξε για ακόμη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

Πιο συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες, με στενό τζιν που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν.

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο ζευγάρι; Εμείς πάντως τρελαθήκαμε! Έχετε δει αλήθεια την δίαιτά της;

Ζέτα Μακρυπούλια: Το πουλόβερ της είχε το πιο ιδιαίτερο χρώμα! Η παντελόνα καμπάνα μας έκλεψε την καρδιά!

Το πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια είχε το πιο ιδιαίτερο χρώμα! Η παντελόνα καμπάνα μας έκλεψε την καρδιά και αν θέλεις ένα στιλάτο look για τις κρύες ημέρες, μόλις το βρήκες!

Η παρουσιάστρια, παρέδωσε ξανά μαθήματα στιλ και το μουσταρδί πουλόβερ της πήγαινε φοβερά με τα μαλλιά της! Για να δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στο look, έβαλε και παντελόνα καμπάνα σε πράσινο και έκανε το απόλυτο color blocking.

Εξάλλου, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από εκείνες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το στιλ τους και η ίδια, δικαιώνεται συνεχώς για τις επιλογές της! Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο στιλίστας της, γράφουν ιστορία στην μόδα και επειδή τα λόγια είναι περιττά δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε την και με άψογο λευκό πουλόβερ