H&M: Το ροζ μπλουζάκι που θα σε κάνει να μοιάζεις με barbie girl! Κάνει μόνο 19,99!

Είναι τόσο girly! Κι εσύ που δεν φοράς ροζ σίγουρα θα το βάλεις!

H&M: Το ροζ μπλουζάκι που θα σε κάνει να μοιάζεις με barbie girl! Κάνει μόνο 19,99!

Μόνο 19,99 ευρώ κάνει το ροζ μπλουζάκι που θα σε κάνει να μοιάζεις με barbie girl και θα το βρεις στα καταστήματα H&M από τη νέα συλλογή!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει να αγοράσεις ένα t-shirt που θα λατρέψεις να φοράς με τα τζιν σου και τα sneakers σου!

Printed sweatshirt

H&M

Έχει επάνω το πρόσωπο της Selena Gomez κι αν το συνδυάσεις με ένα από αυτά τα 3 τζιν που βρήκαμε στα καταστήματα Zara θα είσαι τόσο infashion!

H&M: Αυτό το μπλουζάκι προκαλεί "πανικό"! Κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και θα το αγαπήσεις!

Αυτό το μπλουζάκι από τα H&M προκαλεί "πανικό"! Κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και θα το αγαπήσεις σίγουρα, καθώς συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα!

Αν είσαι και εσύ ρομαντική τότε μην το σκέφτεσαι άλλο! Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για όλες εσάς τις "ονειροπόλες"!

Μπορείς άνετα να το φορέσεις, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, ανάλογα βέβαια με το αν θα επιλέξεις φούστα ή παντελόνι. Ότι και να διαλέξεις ωστόσο, θα είναι καταπληκτικό και θα μαγνητίσει σίγουρα τα βλέμματα όλων!

H&M μπλούζα φλοράλ

H&M μπλούζα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Ιδού και ένα τέλειο φόρεμα από τα H&M για απόψε!

H&M: Αυτό το μπλουζάκι έχει δέσιμο αποκάλυψη και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ! Σχεδόν εξαντλήθηκε!

Αυτό το μπλουζάκι από τα H&M έχει δέσιμο αποκάλυψη και κοστίζει κάτω από 20 ευρώ. Κορίτσια, σχεδόν εξαντλήθηκε στα καταστήματα.

Πρόκειται για ένα κομμάτι από την νέα συλλογή της αλυσίδας ένδυσης. Βγαίνει σε χώμα cream και και ανοιχτό μοβ για να έχεις επιλογές. H&M: Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα βρίσκεται σε αυτό το κραγιόν! Κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Η συγκεκριμένη μπλούζα έχει ακάλυπτους τους ώμους, ενώ η "τσαχπινιά" της είναι η γραβάτα που βρίσκεται στο λαιμό. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ, ενώ την προτείνουμε σίγουρα στις κυρίες που εργάζονται σε γραφείο.

Μπλουζάκι με δέσιμο αποκάλυψη από τα H&M που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ

Μπλουζάκι με δέσιμο αποκάλυψη από τα H&M που κοστίζει κάτω από 20 ευρώSleeveless wrapover blouse
19,99 €

TAGS