Είσαι καλεσμένη σε γάμο; 8+1 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για να εντυπωσιάσεις με το look σου!

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είσαι καλεσμένη σε γάμο; 8+1 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για να εντυπωσιάσεις με το look σου!

Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, τότε σου έχουμε βρει 8+1 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε, προκειμένου να εντυπωσιάσεις μέχρι και τον γαμπρό με το look που θα επιλέξεις!

Όταν έρχεται η ώρα για να πάμε σε ένα γάμο, θέλουμε πάντα να είμαστε στην "τρίχα", οπότε επιλέγουμε το τι θα φορέσουμε με μεγάλη προσοχή. Ακόμα κι αν δεν είναι η μέρα σου, θέλεις να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα.

Στο μεταξύ ρίξε και μια ματιά στο απόλυτο trend της φετινής σεζόν, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας!

Σου έχουμε λοιπόν μερικούς βασικούς κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις όταν έρθει η ώρα να επιλέξεις το look με το οποίο θα πας σε έναν γάμο.

Τα tips που σου έχουμε είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε είδος γάμου και θα σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις το πιο άρτιο look.

Το φόρεμα είναι πάντα μια καλή λύση

Αν δυσκολεύεσαι να συνδυάσεις το παντελόνι που θες να φορέσεις με ένα τοπ και ένα πανωφόρι, τότε απλά επίλεξε να φορέσεις ένα από τα αγαπημένα σου φορέματα. Πρόσθεσε τακούνια ή ακόμα και fancy ίσια παπούτσια, μερικά όμορφα αξεσουάρ και το μακιγιάζ που σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια. Τελειότητα.

φόρεμα για γάμο

Καλό θα ήταν να αποφύγεις το μίνι

Δεν έχει να κάνει τόσο με τον σεβασμό προς τη νύφη, όσο με το γεγονός ότι τα πιο μακριά φορέματα είναι αυτομάτως και αυτά που προσδίδουν παραπάνω θηλυκότητα σε μία γυναίκα. Ειδικά τα φορέματα που είναι μακριά και έχουν σκίσιμο, είναι ικανά να κολάσουν τον κάθε καλεσμένο!

φόρεμα με σκίσιμο

Ντύσου ανάλογα με το θέμα του γάμου

Εάν πηγαίνεις σε ένα γάμο που γίνεται μέσα στην πόλη, είναι πιθανό να φορέσεις κάτι διαφορετικό απ' ότι σε έναν γάμο που γίνεται στην εξοχή. Ανάλογα με την τοποθεσία που γίνεται ο γάμος, ντύσου ανάλογα με τις τοπικές επιρροές.

θεματικός γάμος

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το να φορέσεις μαύρα

Πλέον ζούμε στον 21ο αιώνα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλάμε μαζί μας προκαταλήψεις από την εποχή του μεσαίωνα. Το μαύρο μπορεί κάποτε να θεωρούνταν το χρώμα της θλίψης και του θρήνου, ωστόσο σήμερα είναι η νούμερο ένα επιλογή για τις πιο σικάτες εμφανίσεις. Φόρεσε το στο γάμο και φόρεσε το με αυτοπεποίθηση.

μαύρο φόρεμα

Πάντα να έχεις μαζί σου μία μικρή τσάντα

Οι tote bags και γενικά οι μεγάλες τσάντες δεν ταιριάζουν στην περίσταση. Πρέπει να επιλέξεις μία πιο μίνιμαλ τσάντα, ίσα να χωράει τα απαραίτητα μέσα.

μικρή τσάντα

Φόρεσε παπούτσια που θα αντέξεις για όλη τη μέρα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φορέσεις ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σε κάνουν να κουτσαίνεις και να μην μπορείς να χορέψεις. Εάν θες να φορέσεις ψηλά παπούτσια, τότε βρες ένα ζευγάρι που να μπορείς να περπατήσεις με άνεση και φόρεσε τα όλη μέρα!

τακούνια για γάμο

Βάλε μανίκια για να καλύψεις τους ώμους σου

Σε πολλές θρησκευτικές τελετές, είναι απαραίτητο να έχεις καλυμμένους τους ώμους σου. Εάν δε θες να φορέσεις μακριμάνικο, τότε βάλε χοντρή τιράντα και κάλυψε τους ώμους σου με ένα λεπτό μαντίλι.

φόρεμα με μανίκια

Μπορείς και να μη φορέσεις άσπρο...

Πολλές νύφες επιλέγουν να μην φορέσουν άσπρο νυφικό. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να εμφανιστείς με ένα μάξι εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, γιατί τότε όλοι θα νομίζουν ότι παντρεύεσαι εσύ.

λευκό φόρεμα

Ρώτα και τη νύφη...

Εάν δεν είσαι σίγουρη για το τι ρούχο να φορέσεις, είναι πάντα καλή ιδέα να πάρεις και τη γνώμη της νύφης. Απλά σιγουρέψου ότι θα τη ρωτήσεις περίπου δύο βδομάδες πριν τον γάμο γιατί λογικά μία μέρα πριν θα έχει διάφορα στο μυαλό της.

μπλε ρούχα