Best seller στα Bershka αυτό το παντελόνι καμπάνα! Θα αναδείξεις τα... οπίσθιά σου μόνο με 19,99!

Έχουν "σπάσει" τα ταμεία της αγοράς!

Best seller στα Bershka αυτό το παντελόνι καμπάνα! Θα αναδείξεις τα... οπίσθιά σου μόνο με 19,99!

Με μόνο 19,99 ευρώ θα αγοράσεις από τα καταστήματα Bershka το best seller παντελόνι καμπάνα που θα αναδείξει όσο τίποτα άλλο τα οπίσθιά σου! Έχεις δεν έχεις καλλίγραμμο κορμί, η παντελόνα αυτή θα σου κάνει την σιλουέτα να μοιάζει με μοντέλου...

Βγήκε πρώτη σε πωλήσεις τόσο στα καταστήματα όσο και στο e-shop! Είναι οικονομική, είναι μαύρη - το πιο clasic χρώμα που συνδυάζεται με όλα - και το καλό στην υπόθεση αυτή είναι ότι μπορείς να την φορέσεις τόσο πρωί όσο και βράδυ.

Bershka νέα συλλογή

Παντελόνι Flare Fit

ΑΝΑΦ. 0190/187/800

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: S | Ύψος μοντέλου: 5.77 ft / 176 cm

Bershka παντελόνι καμπάνα

Αν την βάλεις με ένα απλό t-shirt - σου βρήκαμε το top των καταστημάτων Bershka - και ψηλά παπούτσια την έχεις κάνει αυτομάτως ένα υπέροχο look για να βγει το βράδυ για ποτό ή για ένα χαλαρό κρασί.

Αν πάλι την φορέσεις με ένα ζευγάρι sneakers την έχει κάνει αυτομάτως ένα συγκλονιστικό πρωινό ή και απογευματινό look για καφέ ή φαγητό!

Γενικά, μπορείς να την αναδείξεις με όποιον τρόπο θέλεις, όμως, μην ξεχάσεις το βασικότερο όλων! Μην την βάλεις με μακριά μπλούζα γιατί... την πίσω όψη του σώματός σου δεν χρειάζεται να την κρύψεις!

Πως να φορέσεις ένα παντελόνι καμπάνα - και συγκεκριμένα αυτό που σου βρήκαμε από τα Bershka - για να αναδείξεις το σώμα σου!

Φρόντισε το παντελόνι που θα αγοράσεις να είναι μακρύ, τόσο όσο να κρύβει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Δεν δείχνει καθόλου κομψό όταν είναι σχετικά κοντό και φουσκώνει γύρω από τα πόδια σου. Επιπλέον, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείχνεις πιο ψηλή, χωρίς να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια.

Τα φαρδιά κομμάτια δείχνουν πιο εντυπωσιακά όταν φοράμε μια ζώνη, για να τονίσουμε περισσότερο την μέση μας. Για να το κάνεις όμως αυτό θα πρέπει να έχεις φορέσει και την ανάλογη μπλούζα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ιδανική μπλούζα που μπορείς να φορέσεις είναι κάποια εφαρμοστή και μάλιστα από λεπτό ύφασμα.

Παρά το γεγονός ότι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι ή ακόμη και ένα crop top είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να φορέσεις τις καμπάνες, έχεις πάντα την επιλογή να τις συνδυάσεις με κοντά φορέματα και από πάνω μια πουκαμίσα ή και μόνο με ένα oversized πουκάμισο και μια λεπτή ζώνη στην μέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική πρόταση και για τις βραδινές σου εξόδους.

Αν πάλι είσαι σχετικά μικρόσωμη και όχι και τόσο ψηλή, μπορείς και πάλι να φορέσεις μια καμπάνα, αρκεί να φροντίσεις να επιλέξεις ένα κομμάτι το οποίο είναι εφαρμοστό στο πάνω μέρος και δεν ανοίγει υπερβολικά στο τελείωμα.

Αν θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό το στυλ ταιριάζει περισσότερο σε κάποιες γυναίκες, αυτές θα ήταν σίγουρα όσες έχουν σωματότυπο αχλάδι. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην έχει το παντελόνι σου τσέπες στο πλάι, γιατί θα σου δώσουν περισσότερο όγκο και σίγουρα δεν το θέλεις.

Τέλος, και πάλι όσον αφορά τις γυναίκες που έχουν σωματότυπο αχλάδι, θα πρέπει να αποφεύγουν τις πιέτες και να προτιμούν παντελόνια που είναι flat στο μπροστινό μέρος. Επίσης, οι κάθετες ρίγες θα σε βοηθήσουν να δείχνεις και πιο ψηλή, οπότε μην διστάσεις να τις βάλεις στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

TAGS