Stradivarius: To σακάκι που θα απογειώσει το στυλ σου! Κάνε το δικό σου μόνο με 35,99€!

Είναι σακάκι φόρεμα με ζώνη!

Stradivarius: To σακάκι που θα απογειώσει το στυλ σου! Κάνε το δικό σου μόνο με 35,99€!

Το μπλε σακάκι φόρεμα με ζώνη από το Stradivarius ήρθε για να απογειώσει το στυλ σου! Αν ψάχνεις ένα σακάκι που θα παραμιλούν όλοι τότε στο έχουμε βρει εμείς για εσένα! Αγγίζει το απόλυτο και σίγουρα θα το λατρέψεις! Μπορείς να το βρεις μόνο με 35,99!

Αν θέλεις να είσαι in fashion κατά την διάρκεια της μέρα σου αυτό είναι το απόλυτο σακάκι φόρεμα με ζώνη που βρήκαμε για εσένα!

Είναι μακρύ μπλε με ζώνη στην μέση φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να συνδυαστεί με casual ντύσιμο και sneakers αλλά και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στις ποιο glam σου εμφανίσεις.

Σακάκι φόρεμα με ζώνη

ΑΝΑΦ. 1920/674-V2020

blazer μπλε stradivarius

μπλε σακάκι φόρεμα με ζώνη stradivarius

μπλε σακακι stradivarius

Stradivarius: Κάνε δικό σου αυτό το σακάκι φόρεμα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Δε θα «ξεκολλάνε» από πάνω σου!

Κάνε δικό σου από τα καταστήματα των Stradivarius αυτό το σακάκι φόρεμα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Πίστεψε με, δε θα «ξεκολλάνε» οι άνδρες από πάνω σου!

Η απόλυτη τάσης της μόδας σε περιμένει μέσα από τη νέα κολεξιόν που κυκλοφόρησαν τα καταστήματα Stradivarius και δεν είναι άλλη από αυτό που σου παρουσιάζουμε παρακάτω!

Μιλάμε για την πιο «hot» εμφάνιση του φετινού χειμώνα, που λίγες τολμούν να κάνουν και ακόμη πιο λίγες να το πετύχουν!

Πρόκειται για ένα σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα και έχει ζώνη από πάνω! Έχει φορεθεί ήδη στο εξωτερικό και δημιουργεί χαμό! Στην Ελλάδα όμως, το έχουμε δει μόνο σε λίγες celebrities που φυσικά αγαπούν την μόδα!

Κάντο δικό σου τώρα και «μάγεψε» τους όλους με το στιλ σου! Κοστίζει 35.99 και θα το βρείτε μόνο σε καταστήματα των Stradivarius και στο online store τους!

Stradivarius σακάκι φόρεμα