Στέλλα Πάσσαρη: 2+1 looks που έκανε στο My style rocks και θα αγαπήσετε

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλλα Πάσσαρη: 2+1 looks που έκανε στο My style rocks και θα αγαπήσετε

Στο χθεσινό Gala του «My style rocks» η Στέλλα Πάσσαρη ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς η οποία και κέρδισε τις 2.500 ευρώ. Εγώ σαν φανατική του παιχνιδιού, μπήκα στο προφίλ της στο Instagram και βρήκα τα 2+1 looks που σίγουρα θα αγαπήσετε.

Η 26χρονη η οποία είναι κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές, ενώ είναι από τις παίκτριες που έχουν σημειώσει ανοδική πορεία με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Στέλλα Πάσσαρη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, έχει τελειώσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μάλιστα, πρόσφατα πήρε το πτυχίο της όπου όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν στο πλευρό της.

Στο «My style rocks» έχει εντυπωσιάσει και εγώ σου βρήκα τρία looks που έχει πραγματοποιήσει και σίγουρα θα αγαπήσετε και θα... αντιγράψετε:

Η Στέλλα Πάσσαρη θεωρεί πως το στυλ της είναι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό που με άνεση θα στεφτεί νικήτρια του φετινού «My Style Rocks» και εγώ το πιστεύω στο 100%.

Η χθεσινή νίκη της Στέλλας Πάσσαρη στο My style rocks

Στο Gala του My Style Rocks, ανακοινώθηκε η νικήτρια της εβδομάδας μετά από μία εντυπωσιακή κούρσα που της χάρισε τα 2500 ευρώ!

Ήταν η παίκτρια που μέσα στη βδομάδα έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις και δικαιωματικά πήρε τη νίκη και μαζί της το χρηματικό ποσό.

Ο λόγος για την Στέλλα Πάσσαρη, η οποία βέβαια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάφερε να κερδίσει την επιταγή!

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.