Η Λάουρα Νάργες από το Survivor «δίδαξε» με τζιν - Ακόμα ψάχνεις τι θα φορέσεις;

Κλέψε την παράσταση στο γραφείο!

Η Λάουρα Νάργες από το Survivor «δίδαξε» με τζιν - Ακόμα ψάχνεις τι θα φορέσεις;

Η Λάουρα Νάργες από το Survivor έκανε top εμφάνιση. Η ίδια, έβαλε τζιν και ξεκάθαρα «δίδαξε» στιλ, οπότε αν ακόμα ψάχνεις τι θα φορέσεις, έχουμε την λύση! Βάλε από πάνω και ένα φούτερ και κυριολεκτικά έφυγες. Ό,τι πρέπει για Δευτέρα στο γραφείο.

Η ίδια, μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σίμο έχει χάσει αρκετά κιλά και φροντίζει να αναδεικνύει το σώμα της. Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, την είδαμε με τζιν παντελόνι και έκανε πανικό με το απόλυτο look.

Η Λάουρα Νάργες πήγε για φαγητό με καλούς φίλους και επένδυσε σε casual κομμάτια. Χαλαρό τζιν παντελόνι με σκισίματα, φούτερ σε ανοιχτό χρώμα και γυαλιά ηλίου με χρώμα, της έδωσαν από εμάς το 10άρι. Πάντως, μετά το Survivor έχει ανανεωθεί και της πάει! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της:

Αδυνάτισε η Λάουρα Νάργες - Ο χωρισμός με τον Mr. Survivor την άφησε «μισή»

Στα καλύτερά της φαίνεται να είναι η Λάουρα Νάργες και ο χωρισμός της, την άφησε «μισή»! Η ίδια αδυνάτισε πολύ και πλέον κοιτά μπροστά, χωρίς τον Mr. Survivor δίπλα της! Άλλωστε η ίδια, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μια Survivor από μόνη της.

Μόλις χτες έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον χωρισμό της, τον οποίον και έχει αφήσει πολύ πίσω της. Ο Βασίλης Σίμος από το Survivor και εκείνη, δεν έχουν κανένα περιθώριο επανασύνδεσης αλλά η Λάουρα Νάργες δεν σκάει!

Έβαλε το στενό της τζιν και αποκάλυψε τη νέα σιλουέτα της, αφού έχει μείνει πραγματικά μισή! Τα πόδια της απλά δεν υπάρχουν και κάτι μας λέει πως ετοιμάζεται για γερό comeback μετά τον χωρισμό, αφού η εμφάνισή της στο Instagram, μας θύμισε τις εποχές που ήταν στο Survivor και όλοι οι άντρες παραμιλούσαν με την σιλουέτα της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα θα συμφωνήσετε: