Νέα σχέδια στα τζιν των Stradivarius - Θα πας το στιλ σου σε άλλο επίπεδο

Είναι και οικονομικά

Νέα σχέδια στα τζιν των Stradivarius - Θα πας το στιλ σου σε άλλο επίπεδο

Νέα χρονιά νέα σχέδια και τάσεις έρχονται στα τζιν για να πας το στιλ σου ένα επίπεδο παραπάνω και σου βρήκαμε ήδη κάποια από αυτά στα Stradivarius! Τρέξε να τα προλάβεις.

Είναι άκρως οικονομικά και μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με sneakers όσο και με ψηλά για μια εντυπωσιακή εμφάνιση ακόμα και το βράδυ.

Παντελόνι balloon fit

ΑΝΑΦ. 1475/436-V2020

τζιν Stradivarius

Νάιλον παντελόνι cargo

ΑΝΑΦ. 7458/185-V2020

Stradivarius νέες τάσεις στα τζιν

Νάιλον παντελόνι με φερμουάρ

ΑΝΑΦ. 7457/185-V2020

Stradivarius οικονομικά τζιν

Όλες οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα τζιν εκτός από αυτές που σου προτείναμε από τα Stradivarius - Για να πας σε άλλο επίπεδο το στιλ σου

Bootcut & Flared

To boot-cut σχέδιο στα τζιν έχει επιστρέψει επισήμως, χάρη σε σχεδιαστές όπως Celine, Marc Jacobs και Gucci, με τη σιλουέτα του τζιν να γίνεται πιο στενή πάνω και να φαρδαίνει από το γόνατο και κάτω. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό τζιν με patchwork και 70’s διάθεση, συνδυάστε το με ένα λευκό πουκάμισο και προσθέστε μια φαρδιά ζώνη με μεγάλη αγκράφα που θα τονίσει τη μέση σας.

Relaxed, Front Seams

Τα τζιν σε ίσια ή άνετη γραμμή με μπροστινές ραφές και πτυχώσεις ήταν αρκετά διαδεδομένα στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, κάνοντας τα look πιο δυναμικά και χαρίζοντας «μάκρος» στη σιλουέτα. Φορέστε τα με άνετα πουλόβερ, top με έντονους ώμους και πουκάμισα με cargo διάθεση.

New Boyfriend

Σε φαρδιά γραμμή από πάνω μέχρι κάτω, αλλά και λίγο πιο στενά στο τελείωμα. Η boyfriend γραμμή στα τζιν μπορεί εύκολα να αναδείξει τον πιο χαλαρό και laid-back χαρακτήρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Τζιν με τσέπες συνδυασμένα με καουμπόικες μπότες, όπως στα runway σύνολα του Prabal Gurung, αλλά και πιο ανατρεπτικές εκδοχές με ξεβαμμένα σχέδια και σχισίματα, όπως εκείνα του οίκου Givenchy.