Δεν έχεις τι να βάλεις στο γραφείο; Με το τζιν πουκάμισο της Δούκισσας Νομικού «καθάρισες»

Και στιλάτη και άνετη!

Δεν έχεις τι να βάλεις στο γραφείο; Με το τζιν πουκάμισο της Δούκισσας Νομικού «καθάρισες»

Αν κι εσύ είσαι στην κατηγορία των γυναικών που «δεν έχεις τι να βάλεις στο γραφείο» τότε με το τζιν πουκάμισο της Δούκισσας Νομικού «καθάρισες»! Είναι στιλάτο, άνετο και φοριέται από το πρωί μέχρι το απόγευμα έως και νωρίς το βράδυ. Κοινώς, πας στο γραφείο αλλά πας και στις κολλητές μετά.

Η παρουσιάστρια που έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή με ρούχα, είναι μια από τις πιο στιλάτες της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο Instagram με το πιο cozy τζιν πουκάμισο. Αεράτο, σε χαλαρή γραμμή και με την απόχρωση του μπλε που «φωνάζει» άνοιξη, πήρε από εμάς χαλαρά το 10άρι. Εξάλλου, όταν είσαι η Δούκισσα Νομικού μπορείς να φορέσεις στιλάτα από κοστούμι (δες εδώ το υπέροχο ροζ της), μέχρι και κολάν και πουκαμισάκια σε τζιν! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού  τζιν πουκάμισο

Πώς να φορέσεις σωστά το τζιν πουκάμισο

Ο συνδυασμός του τζιν παντελονιού σου με καρό πουκάμισο είναι συνήθως αλάνθαστος και σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις τα πιο μοντέρνα casual σύνολα για πρωί και βράδυ. Πώς όμως δεν θα δείχνει μονότονος; Μα φυσικά, αν προσθέσεις τα σωστά αξεσουάρ και επιλέξεις να φορέσεις το καρό σου πουκάμισο κάπως διαφορετικά.

Αυτή τη φορά φόρεσέ το ανοιχτό πάνω από ένα μονόχρωμο t-shirt ή τιραντάκι ή δοκίμασε να δέσεις έναν κόμπο στο ύψος του αφαλού. Στη συνέχεια, διάλεξε τη γραμμή του denim που σου ταιριάζει και κολακεύει τη σιλουέτα σου και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ankle boots. Μπορείς να προσθέσεις μια τσάντα-πουγκί με suede υφή ή να προτιμήσεις μία δερμάτινη backpack για να δώσεις μία street πινελιά στο outfit σου.