Συγκλονιστικά τζιν φορέματα στα Stradivarius - Ξεχωρίσαμε αυτά τα 2

Κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστικά τζιν φορέματα στα Stradivarius - Ξεχωρίσαμε αυτά τα 2

Η νέα κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 μόλις έφτασε στα καταστήματα Stradivarius και σου έχουμε ήδη ξεχωρίσει 2 μοναδικά και συγκλονιστικά φορέματα. Δεν είναι φλοράλ - που είναι τάση - αλλά τζιν και σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου.

Αν θες να κάνεις την διαφορά πρέπει να επενδύσεις στα παρακάτω κομμάτια που σου προτείνουμε από τα καταστήματα Stradivarius. Εκτός από μοδάτα είναι και οικονομικά.

Ντένιμ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

ΑΝΑΦ. 2258/607-V2020

25,99 €

Stradivarius φορέματα

Κοντό τζιν φόρεμα με βολάν

ΑΝΑΦ. 2259/608-V2020

25,99 €

Stradivarius νέα συλλογή 2020

Επίσης, για να είσαι ένα infashion girl σου προτείνουμε να συνδυάσεις τα φορέματα αυτά με μια από αυτές τις συγκλονιστικές τσάντες πουγκιά που κάνουν θραύση στα καταστήματα Zara! Ρίξε μια ματιά εδώ!

Τα Stradivarius σε κάνουν πριγκίπισσα με ένα φόρεμα - Από τούλι στα 15,99 ευρώ

Τα Stradivarius κάνουν την ανατροπή και μαζί με αυτό κάνουν και εσένα πριγκίπισσα! Με ένα φόρεμα από τούλι στα 15,99 ευρώ θα αλλάξεις εμφάνιση και θα εντυπωσιάσεις. Φοριέται σε άπειρες περιστάσεις και σε βγάζει ασπροπρόσωπη...

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που αιωνίως δεν έχουν τι να βάλουν, είμαστε εδώ να σε σώσουμε μαζί με τα Stradivarius! Έβγαλαν σε τιμή σοκ το πιο ξεχωριστό μαύρο φόρεμα και έχουν μείνει μόνο 2 νούμερα. Αν είσαι από τις τυχερες, ίσα που το προλαβαίνεις.

ΑΝΑΦ. 6389/657-V2020
Μίνι φόρεμα από τούλι με τύπωμα πουά
15,99 €

Ιδού και οι φωτογραφίες:

Stradivarius φόρεμαStradivarius φόρεμα μαύρο

Βρες το εδώ

Αν πάλι είσαι κορίτσι του παντελονιού αλλά αγαπάς τα Stradivarius, σου βρήκαμε το πιο στιλάτο κέρινο παντελόνι από δέρμα πάλι σε τιμή σοκ! Δες το εδώ και μας ευχαριστείς αργότερα....