Bodycorn φόρεμα στα H&M μόνο με 19,99 - Ένα ρούχο «θησαυρός» για την ντουλάπα σου

Πρέπει να το αγοράσεις ASAP

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bodycorn φόρεμα στα H&M μόνο με 19,99 - Ένα ρούχο «θησαυρός» για την ντουλάπα σου

Ένα ρούχο «θησαυρός» για την ντουλάπα σου είναι το bodycorn φόρεμα. Το φόρεμα που αναδεικνύει περισσότερο απ΄ όλα ένα καλλίγραμμο σώμα, είχε αποθεωθεί από την Kate Winslet, την Taylor Swift και τα μοντέλα της Victoria Secret. Στα H&M θα βρεις αυτό το φόρεμα μόνο με 19,99 € και θα το φοράς καθημερινά.

Κάποτε τα κολλητά φορέματα ήταν ο πρωταγωνιστής στο κόκκινο χαλί του Hollywood. Είχαν γίνει τόσο δημοφιλής στις γυναίκες με αποτέλεσμα να τις φοράνε με Ugg μπότες το πρωί γόβες το βράδυ.

Το πρώτο κολλητό dress σχεδιάστηκε από τον Herve Peugnet. Κατασκευασμένο από ελαστικό, μη υφαντό ύφασμα, οι περισσότεροι έκαναν λόγο για τις μαγικές του ιδιότητες, μιας και μεταμόρφωνε το γυναικείο σώμα. Οι λεπτές οριζόντιες ραφές του αγκάλιαζαν τις καμπύλες, εξαφάνιζαν την κοιλιά και έκαναν πιο μακρόστενο τον κορμό της γυναίκας

Στα H&M λοιπόν, θα βρεις το bodycorn φόρεμα που θα γίνει αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια. Είναι στο κλασικό μαύρο χρώμα με μακριά μανίκια. Επίσης, αν δεν είσαι φαν του μαύρου, βγαίνει και σε γκρι.

Bodycon dress

Bodycorn φόρεμα H&M

Πως να φορέσεις το bodycorn φόρεμα από τα H&M

Αρχικά να σου πω πως, μπορείς να το φορέσεις μέσ από αυτό το τζιν πουκάμισο - φόρεμα με τα μανίκια να φαίνονται, αλλά και λίγο στο κάτω μέρος με σκοπό να «σπάει» το denim. Το τζιν αυτό πουκάμισο που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα, πρόκειται να σε «σώσει» από πολλά «δεν έχω τι να βάλω σήμερα».

Ένα μονόχρωμο bodycon φόρεμα μπορεί να φορεθεί παντού, ενώ ένα με έντονα μοτίβα αρμόζουν κυρίως σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Τα ψηλοτάκουνα είναι το ιδανικό παπούτσι για κάθε bodycon φόρεμα το βράδυ για ποτό, είτε πρόκειται για πέδιλα είτε για rock μποτάκια.

Για πιο απλές και καθημερινές εμφανίσεις, μπορείς να το φορέσεις, συνδυάζοντας το με sneakers και παλτό. Αν θες ένα πιο street look, συνδύασε το με επίσης, sneakers, πάνω από το φόρμα σου ένα oversized φούτερ και jacket ακόμη και γούνα.

TAGS