Με skinny τζιν η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τώρα η τιμή είναι 40 ευρώ κάτω

Ξέρουμε που θα το βρεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Με skinny τζιν η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τώρα η τιμή είναι 40 ευρώ κάτω

Η Ζέτα Μακρυπούλια εθεάθη στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη - δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr εδώ! - έξω από το σπίτι τους στην Βούλα κι εμείς ερωτευτήκαμε με κάποιον τρόπο το skinny τζιν της! Κι όχι απλά το ερωτευτήκαμε αλλά βρήκαμε πως η τιμή του τώρα είναι 40 ευρώ κάτω από την αρχική και ξέρουμε κι από που μπορείς να το αγοράσει κι εσύ.

Το αγαπημένο αυτό ζευγάρι της ελληνικής showbiz να υπενθυμίσουμε, πριν συνεχίσουμε στο θέμα μας, πως είναι μαζί 10 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα αφού δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα και να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Βέβαια, σε κάθε τους εμφάνιση μαγνητίζουν τα βλέμματα, όπως και σε αυτή την πρόσφατη που σας αναφέραμε παραπάνω.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην καθημερινότητά της δεν είναι τόσο glam όσο εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες του ANT1, με τα μάξι φορέματα και της φούστες υπερπαραγωγή! Προτιμά τα απλά πράγματα όπως ένα skinny μαύρο τζιν συνδυασμένο με sneakers και ένα από t-shirt.

Αυτό είναι το skinny τζιν της Ζέτας Μακρυπούλια - Είναι σε προσφορά, 40 ευρώ κάτω

Το τζιν παντελόνι που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, με μια μικρή αναζήτηση που κάναμε κόστιζε αρχικά 79,90€ ενώ τώρα μπορείς να το βρεις μόνο με 40 και ανήκει στην εταιρεία ALE.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πώς φοράμε τα skinny jeans το 2020

Από το 2005 μέχρι και πέρυσι, τα skinny jeans ήταν ένα από τα βασικά κομμάτια μίας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μετά τα χαμηλοκάβαλα και φαρδιά παντελόνια των 90s, το συγκεκριμένο στιλ προσέφερε μία πιο προσεγμένη σιλουέτα, χωρίς όμως να περιορίζει όπως οι στενοί "σωλήνες" των 80s.

Η Kate Moss ήταν μία από τις πρώτες που υιοθέτησαν αυτό το στιλ στα τζιν και τα looks της έχουν αναπαραχθεί αμέτρητες φορές από τότε - χαρακτηριστικά, τα skinny jeans σε συνδυασμό με ένα T-shirt, στρατιωτικό jacket και μπαλαρίνες, είναι ένα outfit που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες.

Ωστόσο, παρ' ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τα straight leg jeans να κερδίζουν την αγάπη του fashion crowd, λίγο περισσότερο από τις πολύ στενές σιλουέτες, τα skinny jeans δέχονται μία πιο ώριμη και σύγχρονη προσέγγιση, σε διαφορετικές υφές και prints.

Δείτε παρακάτω πώς τα συνδυάζουν οι πιο cool influencers για τη φετινή σεζόν: